На Львівщині соціальні працівники ТЦК та СП у ЦНАПах прийматимуть звернення від членів сімей загиблих воїнів, зниклих безвісти, тих, хто потрапив у полон, а також від ветеранів війни.

Про це повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький у своєму Telegram.

Від вівторка, 16 квітня, на Львівщині працівники ТЦК та СП будуть приймати сімʼї військовослужбовців, ветеранів та поранених воїнів на базі ЦНАПів. Уже визначили 16 локацій по всій Львівській області. 

Львівська область першою в Україні почала впроваджувати реформу соціальної складової у роботі ТЦК та СП і почала влаштовувати виїзні приймальні на базі центру надання адміністративних послуг.

«Щовівторка і щочетверга з 09:00 до 13:00 працівники ТЦК та СП, які відповідають за соціальний супровід, прийматимуть сім’ї військовослужбовців і ветеранів на базі ЦНАПів у нашій області. Наразі визначили 16 локацій. Це ЦНАПи у Стрию, Дрогобичі, Жидачеві, Сколе, Золочеві, Бродах, Буську, Кам'янці-Бузькій, Радехові, Червонограді, Сокалі, Жовкві, Старому Самборі, Турці, Борині та Новояворівську», — йдеться у повідомленні голови ОВА.

ІА "Вголос": НОВИНИ