Вночі 12 травня у Львові на проспекті Чорновола молодики побили 40-річного іноземця та втекли з місця події. Поцейським вдалось розшукати зловмисників. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Про це повідомила поліція Львівщини.

12 травня близько третьої години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні доставлено чоловіка, якого побили на проспекті Чорновола у Львові.

Як встановили поліцейські, двоє зловмисників під час конфлікту з 40-річним потерпілим, нанесли йому травми, завдавши кількох ударів кулаками та ногами по обличчю та різних частинах тіла, після чого втекли.
Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці оперативно встановили місце знаходження втікачів та затримали їх. Особи зловмисників встановлено – ними виявилися 18-річний житель Чернівецької області та 17-річний мешканець Стрийського району.
Слідчі  повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

ІА "Вголос": НОВИНИ