27 січня в Івано-Франківську Олег Бахматюк спростував розповсюджену всеукраїнськими інтернет-виданнями інформацію про те, що його буцім-то оголосили у розшук.

„Хай такі методи боротьби залишаться на совісті тих людей, котрі за цим стоять” – сказав Олег Бахматюк – я думаю, що ці матеріали – це наслідок моєї позиції, зокрема і щодо газових питань”. Крім того, Бахматюк повідомив, що не відчуває ніякого тиску, продовжує працювати, а вихідні проведе у Івано-Франківську з сім’єю.

Нагадаємо, що міністр палива та енергетики Ю. Бойко назвав колишнього заступника голови правління „Нафтогазу” О. Бахматюка власником облгазів, щодо яких, наприкінці минулого року, були вчинені спроби силового тиску та зміни власника за допомогою правоохоронних структур. Повідомлялося, що за цим стоять власники пресловутої „РосУкрЕнерго”.

26 січня „Ділова газета” з посиланням на джерело у правоохоронних органах повідомила, що українська генпрокуратура звернулась у прокуратуру РФ з проханням оголосити у розшук громадянина України Олега Бахматюка.

ПІАР

ІА "Вголос": НОВИНИ