[media=29438,29440,29441,29444,29447] 

Масштаби ЮВТ попускаються до неймовірного ще в 2009 році рівня. Її вже навіть починають порівнювати з локальною зіркою Ірини Фаріон, яка у своїй класовій ненависті переплюне Еверест і навіть не помітить Шамбалу.

Девальвація всемогутнього образу Тимошенко якось так непомітно підкотилась і ось вже, вуаля, педалюється опозиційна аскеза в дресах і мейк-апі. З радістю обійнялась журба, концентрація децентрувалась, поспішати вже немає куди, кількість русизмів збільшилась прямопрапорційно, відчувається брак банального ораторства, безсонні ночі більше не бомжують під очима, а отримали законну прописку.

Кічуха бездарних плагіаторів Потапа і Насті Камєнської змінилась псевдохристиянським милосердям й тому Тимошенко вибачає усе Януковичу та його молодій команді, бо, що ж візьмеш з ідіотів, окрім аналізів. Тут Тимошенко хоч якось відчуває ту ж розу вітрів, на відміну від своїх колишніх клоунів: Потапа і Насті Камєнської, які нарешті дізнались про існування Жанель Моне і традиційно почали плагіатити чужий образ.

Тимошенко все ж більш лабільна, ніж вищезгадана парочка бездарностей. Її християнське милосердя таки приставляється словом -псевдо, бо маючи можливість розкатати Януковича, вона з так званою жіночою грацією дивується, як Яник може бути таким сциклом при своїх габаритах і як усі донбасюки, що вперто позиціонують себе, як пациків з дубовими яйцями, які не гонять порожняк – можуть бути такими шизофреніками.

Варто тут зазначити, що так звані проповідницькі функції сьогодні також не в кайф Тимошенко. То лише звичайний аналог шлюбного обов’язку і тому Тимошенко, шукає першої ліпшої можливості, щоб полахати і головне, шукає не для того, щоб відчути якусь відповідь в залі, а щоб розвеселитись самій. Зрозуміло, що на її жартах мало хто сміється.

Проповідництво Тимошенко на 13-тій конференції "Батьківщини" обмежується лише якимись онтологічно совковими гаслами, що в нинішних реаліях набувають характерного, але невідомо, чи усвідомленого присмаку постмодерного стьобу. Так відповідаючи на усі потуги янучарів вгробити неньку-Україну, Тимошенко використовує сакральну фразу героїв-панфіловців стосовно Росії та Москви, зокрема: "Велика Россия, но отступать некуда – позади Москва!" і в нашому контексті, ця міфічна фраза звучить вже як: "Велика Україна, але відступати немає куди". Що ж позаду, поки що, залишається невідомим.

Можливо, Львів на який Тимошенко переклала усю відповідальність за майбутню долю України. Тимошенко, взагалі, відцуралась можливостей авторитарного лідерства, заради, якоїсь невідомої ідеї, яку також, можливо, вона сподівається відшукати у співпраці з української інтелігенцією, що вже смішно.

А, взагалі, триває ж 13-та конференція ЛОО ВО "Батьківщина", де мають затвердити списки кандидатів у депутати Львівської обласної ради. Рівень присутніх делегатів відверто не відповідає бажанням Тимошенко, але у нинішньому її попущеному стані, їй на то якось пофіг. Вона з вершин залишків своєї харизматичності втомлено споглядає на низини мурашиного дріботіння членистоногих делегатів у Роксі. Креветки вирішують свої нагальні проблеми у потребі влади. Трохи сваряться. Трохи репетують. Все, як в людей.

Теперішні і вже майже колишні депутати облради масово залишають списки заради мажоритарки та пафосно сплавляють свої місця представникам партійної молодіжки. Як інформують в кулуарах, все заради варіанту ймовірності не потрапляння "Батьківщини" на вибори, що полегшить їх присутність в списках іншої партії.

Апофеозить це багатоніжне дріботіння в залі виступ В. Сагана, який паралельно зі своїми стартовими словами на трибуні починає колупатись у носі. Йому вже також пофіг – він 4-й номер в списках "Батьківщини" до облради.

Але особливо відчутно зменшився масштаб Тимошенко, коли вона почала фугасити по горобцях в іпостасі радника голови ЛОДА В. Горбаля – В. Бойка, який невідомо чого зачимчикував на конфу "Батьківщини".

Хлопчик Горбаля з мальовничої Полтавщини спробував, тіпа, інтілігєнтно попустити байки Тимошенко про бєзпрідєл янучар на Львівщині і на раз-два попав під каток ЮВТ. Мама Юля розмазала бідного, але такого чемного хлопчика Володю в полуничний джем і схавала його аватарчик зі словами "коли не вистачає розуму, то з’являються фантазії" та "я вам співчуваю". Розмазала, але ж то не рівень ЮВТ робити мазанки з хлопчиків Горбаля!

Прес-секретарка ЮВТ висловила подив, щодо присутності чиновника на пресусі, мотивуючи це фразою "ми ж на ваші не ходили і ви на наші не ходіть" та Тимошенко милостиво розкатала губу Бойку: "нехай ходить". То, безперечно, зрозуміло, що легше попускати лажових стручків, аніж робити якісь реальні кроки, яких від тебе чекає твій ж електорат.

Тим, більше, коли цей стручок зі славної Полтавщини палить контору своїми нестриманими словесами про каторжну асенізацію Горбаля (з 8 ранку до 12 ночі) наявних проблем Львівщини, які залишились від помаранчевої саранчі. Горбаль – точно не Геракл і тому уся міфічна краса подвигу авгієвої конюшні моментально вивітрюється і лишається голе асенізаторство Горбаля, незважаючи на все те, що радника Горбаля з чарівної Полтавщини аж розпирає до Піренеїв, що він з чарівної Полтавщини.

Можливо, хтось знайде йому якусь чарівну дівчинку чи хлопчика і йому стане не так самотньо на славній Львівщині, і він перестане дзвонити до журналістів та питати "чи курили вони коноплю коли-небудь" після відео з закумареним Дмитренком на святі туризму.

Відео Тимошенко десь там

Жанель Моне вже тут.

фото: sauer-thompson.com

ІА "Вголос": НОВИНИ