[media=61317,61318,61319] 

Ольга Миколаївна Ров: Я чула про збір підписів за прсвоєння одній із вулиць Львова імені Георгія Кірпи? Де можна поставити свій підпис і яким чином можна долучитися до підтримки цієї акції. Я дуже поважаю Георгія Кірпу і хочу підтримати вашу ініціативу.

Справді, з 24 вересня 2010 року ми починаємо акцію щодо збирання підписів про присвоєння Привокзальній площі або одній із вулиць міста Львова імені героя України Георгія Кирпи. Напередодні Дня незалежності партія «Відродження» звернулася до міського голови і депутатів з листом щоб дане питання було розглянуте на сесії міської ради.

Ігор: Чи зробила щось ваша партія на Львівщині?

Думаю, що так. За нашої ініціативи були здані такі об’єкти, як нова сучасна школа в селі Лапаївка, шляхопровід на Сихів у Львові, який був довгобудом 17 років, будівництво церкви на Привокзальній. Крім цього ми долучилися і надаємо допомогу будинкам-інтернатам, в тому числі в Червонограді. Це лише частина того, що «Відродження» робило і робить на Львівщині.

Віктор: Чи не здається вам, що партія "Відродження" більше нагадує профспілку залізничників, а не політичну партію?

Ні, партія «Відродження» – всенародна партія. Справді вона створилася із залізничників, але біля 1/3 її членів – це освітяни, лікарі, педагоги, медики, підприємці, військові. Серед членів партії є навіть священики. Тому що наша партія своїми діями і конкретними справами служить Україні і працює для народу.

Повну версію чату читайте ТУТ

ІА "Вголос": НОВИНИ