Урочисте засідання сесії Львівської міської ради, на якому мають закрити 2 сесію 5-го скликання. Святковий настрій у депутатів. Майбутній вікендний гульбан. Які депутатські звернення? Яка праця? Тільки роздача слоників. Поцілунки навиліт. Нестандартні обійми. Глобусна радість.

Урочисте закриття затримується на годину. Таємне обговорення плану депутатського відпочинку і святкування на лоні природи, ресторану і ...

Всі щасливі. Вбрані, як на перше причастя. Мужилівський фоткає дівчат. Залицяється фотоспалахом. Руша Полякова у блискучій суконці. Всі, чи майже всі, чоловіки згадують бомбувальне серце Джима Керрі в Масці, закидують інтересні погляди, рибалять у мріях і фантазіях. Дивлячись, як вона виходить на трибуну з депутатської піни, Садовий з мачівським зітханням, похитує головою і згадує 3 дітей. Шкода.

Лясковська довго нуртує у хвилях медової похвали і жіночої пахлави Михайлу Марковичу. Лікарю-ортопеду, меценату, фундатору пам’ятників Трушу та Никифору Епіфанію і почесному громадянину міста Львова.

У Руши Полякової не вистачає слів для Олександри Коваль. Хоча і так зрозуміло, що вона Львів’янин року.

Роздача подяк, годинників та гвоздик. Депутати пропонують нагородити Шлапака. Бо ж усі ходять в Арсен і там затарюються харчами. Але наступним разом. Не сьогодні.

З журналістів отримали подяки від Садового Наталка Балюк з ВЗ та Вголос і Прес-Тайм. Балюк забила на вручення, як і чимало інших депутатських та підприємницьких чуваків. Але подарунки їм передадуть наступним разом. Не сьогодні.

Все. Концерт за заявками радіослухачів закінчився. Всі готуються до 750 річного святкування. Хоча, чомусь, якось забули про 650 річницю надання Львову Магдебургського права. А про це саме міські депутати мали б пам’ятати за місцем депутатської прописки. Але не доля. Наступним разом. За 100 років.

Малий Стецьків подарував Садовому і Квурту іменні футболки ФК „Ратуша”. Завтра міні-футбольний турнір. Концерти, лазерні шоу. Далі за програмою святкових заходів. До зустрічі в ефірі.


ІА "Вголос": НОВИНИ