Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак заперечує інформацію про те, що він йде на вибори до Верховної Ради України від Селянської партії України. Голова Львівської облради заперечив інформацію про те, що він йде до ВРУ за списком СелПУ.  „Мені про це нічого не відомо”, — сказав він, коментуючи появу свого прізвища на сайті ЦВК. „Я є членом „Батьківщини” і планую обиратися за списком БЮТ до обласної ради”,— додав Сендак.

Як повідомлялось раніше, Михайло Сендак стоїть у виборчому списку СелПУ на четвертому місці. Наразі ЦВК відмовила йому у реєстрації через те, що він не вказав свого громадянства.

Михайло Сендак залишається членом ВО „Батьківщина”. Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” рекомендувала Юлії Тимошенко включити його у список БЮТ до Верховної Ради, але він так і не був включений у список БЮТ.

Голова Львівської обласної організації ВО „Батьківщина” Іван Денькович заявив, що в разі якщо Михайло Сендак і справді буде зареєстрований у списках СелПУ, то він буде виключений з виборчого списку БЮТ до обласної ради.

Селянська партія України зареєстрована у березні 1992 року. ЇЇ головою є Тетяна Засуха.

P.S. Варто зазначити, що то не перша плутанина навколо місцезнаходження Михайла Сендака. У квітні минулого року голова облради активно заявляв, що він ввійшов до президії ЛОО НСНУ, не будучи членом цієї партії. Згодом, також активно, він заявляв що такого ніколи не казав. Як бачимо, амнезія час від часу навідується до Михайла Сендака, перешкоджаючи йому виконувати свої службові обов’язки на належному рівні.

Прес-тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ