Народний депутат України, голова ЛОО УНП Олекса Гудима очолить список Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради, але у випадку потрапляння в раду від депутатства відмовиться. Про це він заявив сьогодні, 18 січня, під час конференції обласної організації Українського народного блоку Костенка і Плюща.

Делегати конференції затвердили список Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради зі 104 претендентів в кандидати. Лише двоє претендентів представляють Партію вільних селян і підприємців та Партію «Україна Соборна». Решта – члени УНП.

Перша п’ятірка списку Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради виглядає так:

№ 1 – Олекса Гудима

№ 2 – Лариса Федорів, депутат Львівської обласної ради

№ 3 – Михайло Коваль, підприємець

№ 4 – Галина Юрків, керівник фракції УНП Львівської обласної ради

№ 5 – Володимир Креховецький, підприємець.

Під номером шостим у списку Українського народного блоку Костенка і Плюща до Львівської обласної ради значиться директор ТзОВ ТВК «Львівхолод» Богдан Козак.

За словами Олекси Гудими, до Львівської обласної ради потраплять лише три сили: «Наша Україна», БЮТ та Український народний блок Костенка і Плюща.

«Ми не обов’язково будемо третіми. Якщо Юлія Тимошенко продовжуватиме так себе поводити, то ми можемо бути й другими. Але ми можемо бути й першими, оскільки маємо ідеологію, а не обзиваємо один одного «тлями» і «блями», – підкреслив О.Гудима.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ