На Івано-Франківщині народна партія Литвина остаточно порвала зі своїм аграрним минулим. Остання фігура аграрного минулого, депутат обласної ради, а при Кучмі – голова Снятинської РДА, С.Максим’юк вийшов з партії.

Вголос уже писав про колективний перехід команди екс-губернатора М.Вишиванюка до партії “Відродження”. Один із членів цієї ж команди С. Максим’юк тоді не підтримав товаришів, оскільки на критиці такого їхнього кроку вирішив заробити політичні дивіденди і захотів сам очолити обласних прихильників Литвина. Прагнення отримати готову структуру замість участі у розбудові напівмертвого на Прикарпатті “Відродження” є, в принципі, логічним. Хоча аграрію Максим’юку реалізувати свій план не вдалося, оскільки конференція обласної організації одноголосно обрала новим головою керівника Прикарпатської фінансової компанії та керівника обласного штабу НП, молодого та перспективного О.Бахматюка.

Але, як кажуть в народі, існують деякі речі, які не тонуть за будь-яких обставин. Відтак уже наступного дня стало відомо, що Максим’юк очолив обласну організацію селянської партії, котрою донедавна керувала славнозвісна мільйонерка Т.Засуха, разом зі своїм чоловіком. Останній, як вважають, зараз переховується від українських правоохоронців в Росії. Саме славна Селянська партія і підбирала на Прикарпатті кадри, якими зараз керуватиме новоспечений селянин С.Максим’юк.

Відтак панові Максим’юку в руки сама приплила посада. Нагадаю тільки, що само в руки пливе, як правило, те, що взагалі не тоне. Отже можемо тільки поздоровити фігурантів нашої інформації з тим, що вони знайшлися. Слід віддати їм належне – вони пасують один одному.

ІА "Вголос": НОВИНИ