[media=151648,151649,151650,151651,151652,151653,151654] 

Упродовж 22-23 липня львів'яни мали змогу випробувати авто Chery на швидкість та зручність. Цього року компанія «Галичина-Авто» вже втретє для мешканців та гостей міста організовувала «Вишневий сезон з «CHERY» – чудову можливість поєднати покупки в улюбленому ТРЦ та знайомство із доступними і якісними кросоверами. У межах заходу кожен охочий зміг взяти участь у тест-драйві новинок від автомобільного бренду «CHERY» та отримати солодке заохочення. Окрім цього, автолюбителі отримали вичерпну інформацію про моделі від консультантів.

Цього разу до уваги поціновувачів свободи пересування, сучасного функціоналу і привабливої, стильної зовнішності представили абсолютно новий на українському ринку компактний кросовер Сhery Tiggo 2 і його «старших  братів» - настільки ж стильних ззовні, але більш потужних і великих Tiggo 3 FL і 5 FL.

Заступник гендиректора з торгівлі «Галичина-Авто» Юрій Брецко розповів: «Цьогоріч покращилась комплектація, дизайн та оснащення цих автомобілів. В Україні та у світі на сьогодні спостерігаємо тенденцію до збільшення продажу саме кросоверів, що сягнули вже більше половини всіх продажів. Найбільшою популярністю на сьогодні користується CHERY Tiggo 2. Перш за все, думаю, це завдяки доступній ціні – вона стартує від 288 тисяч грн, – зазначив він. –  Автомобіль Chery – оптимальний за ціною, якісний, безпечний автомобіль, який стане надійним партнером не тільки в міському повсякденному режимі, а й подолає легке бездоріжжя на природі і в сільській місцевості. Всі авто мають високий кліренс (180 мм і 190 мм відповідно) і можливість вибрати комплектацію як з механічною, так і автоматичною або роботизованою коробкою передач».

За його словами, новий компактний кросовер Chery Tiggo 2 всього два місяці тому з'явився на українському ринку, а вже стрімко набуває популярності серед автолюбителів. Tiggo 2 – ідеальний перший автомобіль для людей, які ведуть активне життя і цінують високу якість за привабливою ціною – від 319,800 тисяч грн. Перші авто вже знайшли своїх власників, котрі оцінили ефектний зовнішній вигляд, ергономічний салон, доступну вартість, можливість вибору механічної або автоматичної КПП і такий важливий параметр, як кліренс в 185 мм.

Автолюбителі Львова змогли переконатися в тому, що ефектний і якісний кросовер, зокрема Tiggo 2, може бути доступним.

Учасниця тест-драйву, викладач Олена Ніколішина каже: «Машина круто реагує на дорозі. Мені подобається в ній висока посадка, комфортні крісла. Загалом я дивлюся практично на авто, зокрема, аби було зручно у ньому перевозити дітей. Мене цікавлять маленькі компактні машини, які можна легко припаркувати. Це авто якраз підходить. Також тут є камера заднього огляду – для міста, особливо для Львова, це дуже потрібна річ. Та й взагалі мені подобається оптична форма автомобіля».

Змогли оцінити автолюбителі і спортивного красеня Tiggo 3 FL, який отримав на додаток до надійної бази, що вже зарекомендувала себе, нові стильні елементи інтер'єру та екстер'єру. Зокрема, спортивний, модний і строгий зовнішній вигляд авто, високу прохідність, можливість з'їжджати на грунтові дороги (кліренс 190 мм), практичність і надійність Chery Tiggo 3 FL.

«Міський позашляховик Chery Tiggo 3 FL стане не тільки надійним партнером для щоденних поїздок на роботу, шопінг, у сімейних справах, а й незамінним партнером для подорожей. Він відмінно проявляє себе на дорогах без асфальтового покриття. Комфортну подорож забезпечить також і об'ємне багажне відділення на 550 літрів (при складених спинках обсяг збільшується до 1800 літрів), – продовжив Юрій Брецко. – За ціною від 363,120 тисяч грн автомобілісти зможуть отримати стильний і практичний кросовер 2017 р. випуску, з розширеною гарантією на двигун і трансмісію – 5 років або 150 000 км пробігу».

Протестував це авто любитель автомобілів Chery, військовий у відставці Олег Пархоменко. «У мене зараз є авто Chery Tiggo FL 2014 року, на якому я подолав близько 16 тисяч км. До 2014 року я теж користувався CHERY М11 два роки. На моєму ще їхати і їхати, але хочеться новий автомобіль, проте теж із серії Chery, адже автомобілі цієї марки влаштовують повністю. Це коли ти сів за кермо, відчув, що це твоє і більше нічого не хочеться. Я вже на інші автомобілі не дивлюся, тільки на ці, зазначив він. – У цього авто перевага, що воно має високий кліренс, аби зручно було їздити нашою львівською бруківкою. Загалом, він зручний для пересування як містом, так і дорогами поза містом. Комфортний і для роботи, і для відпочинку. Дизайн нового авто теж припав до душі, виглядає більш агресивно: похмурий погляд, авто з претензією на серйозність».

Представили львів'янам і флагман лінійки кросоверів Chery – середньорозмірний Tiggo 5 Fl – новий гравець в сегменті кросоверів для тих, хто по-справжньому цінує якість і комфорт.

«Chery Tiggo 5 отримав досконалий новий силует, який відповідає останнім трендам в світі автомобільної моди, і по-справжньому просунуту комплектацію. Це, перш за все, багаторівневий дизайн передньої частини автомобіля в формі «посмішки ангела», модний і сучасний дизайн інтер'єру, – додав заступник гендиректора з торгівлі «Галичина-Авто». – Для його взаємодії з органами управління в салоні нового TIGGO створено ергономічний і комфортний простір. «Автомобіль як другий дім» – ця сентенція лежить в основі дизайну внутрішнього простору абсолютно нового TIGGO 5. Увага до деталей і підкреслена якість створюють яскраві і позитивні враження».

Враженнями від тест-драйву на цьому авто поділилася психолог Зоряна Філь. «Авто дуже зручне, адже під час поїздки абсолютно не відчуваєш жодних ям та нерівностей на дорозі,  зазначила вона.   І взагалі, авто не їде, а просто пливе. Кермо дуже легке та зручне у користуванні. Дизайн – супер. Авто припало душі повністю».  

Упродовж двох днів випробувати комфорт та оцінити якість автомобілів Chery змогли більше 100 осіб.

Загалом, вже понад 75 тисяч українців вибрали саме бренд Chery. Ціна цих кросоверів, до слова, на сьогодні справді найнижча на ринку серед кросоверів загалом. З 2017 року також збільшили гарантію на ці автомобілі. Над створенням кожного автомобіля працюють кращі інженери і дизайнери світового масштабу. Купити авто Chery можна у офіційного дилера – ПрАТ «Галичина-Авто», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 282. Деталі за тел.: (032) 232-07-72.

Марія Волошин, «Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ