Зокрема, як повідомили Вголосу у прес-службі Львівської облради, сьогодні в.о. голови Львівської обласної ради є представник ВО «Свобода» Петро Колодій. Саме він приміряє на себе крісло голови Львівської облради.

Це пов‘язано з тим, що голова обласної ради Мирослав Сеник перебуває у відпустці до 8 серпня, а його перший заступник Роман Ілик відпочиває до 3 серпня.

Нагадаємо, що головою Тернопільської обласної ради після минулорічних виборів став колишній депутат Львівської облради від «Свободи» Олексій Кайда.

Згідно з результатами соціологічних досліджень, ВО «Свобода» має всі шанси не лише потрапити вдруге до Львівської облради у жовтні цього року, але й провести до її складу одну із найбільших фракцій. Зокрема, за опитуваннями соціологічної групи «Рейтинг», 16,7% мешканців області готові проголосувати за «Свободу» на виборах до обласної ради.

До чого доводить правління «Свободи» продемонстрував приклад Тернополя, який опинився на межі екологічної катастрофи через невивезення сміття. Проблема тягнеться вже понад рік попри спроби «Свободи» її вирішити.

ІА "Вголос": НОВИНИ