[media=61212,61213,61214,61215,61216,61217,61218,61219,61220] 

Парадні урочистості та свіженькі прапорці зустрічають візит міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова. З Луценком все було простіше.

Копи, запрошені на розширену нараду за результатами роботи міліції Львівщини за 4 місяці 2010 року, мовчки чекають на міністра. Старші званісти набундюченим голосом вимагають вирубати мобілки та не жувати в присутності міністра баблгамів. Голосовий мазохізм не тягне на якесь дружнє побажання співробітникам, а швидше передає худобну атмосферу хліву. Тим цікавіше бачити, як владні нотки командира скручуються в клубочок і акуратно склавши рученятка на фуражку, наче першачки, старанно записують усі заповіти міністра Могильова.

Базарна вимова Могильова першочергово претендує на захланність. Присутні офіцери притихли, як мишки в копиці. Особливо після запитання Могильова “всє панімают па-русскі?” Мовчазна згода ягняток в погонах виявили беззастережну зафікованість їх вух на глаголах міністра, який нещодавно приписав Януковичу статус політув'язненого страждальця у тоталітарному Совку. Скорик оголосила Януковича аристократом у якомусь незчисленному коліні. Незабаром, ще виявиться, що Янукович власним тілом допомагав Чорноволу маляви передавати на волю, в пампаси.

В тій частині, де загальна мазохістична атмосфера розширеної наради, ще не сприяла витоку матюків і на яку ще були запрошені журналісти, проскочило декілька дубових фраз, після яких стало зрозуміло, що вокальні дані Могильова поступово наближаються до інтонацій Жириновського.

Могильов завчено повторив виборчий слоган Януковича про працю для людей і почав потрохи попускати столичними пантами присутній особовий склад. Міністр, як малим діткам почав пояснювати їм ази внутрішньої служби і особливо наголосив на важливості першої інтерпретації тієї чи іншої події.

З огляду на присутність преси, міністр закликав ментів не звинувачувати себе у всіх всесвітніх злочинах, а спокійно спати і вже зранку, без жодних докорів сумління за голод в далекій Африці, розслідувати ту чи іншу справу.

Особливо розхвилював Могильова імідж міліціонера, як захисника Вітчизни. Застосувавши бабо-яжну термінологію до особового складу, він закликав присутню міліцію повернутись обличчям до народу. Логічний виплив з цієї історичної заяви промовляє про те, що міліція до цього часу стояла до своїх громадян жопою.

На цьому розпочалась фаза, так званих "чоловічних розмов" і журналістів ласково попросили не вислуховувати маразми надутих індюків з базарним акцентом.

ВІДЕО

фото: indymedia.ie

ІА "Вголос": НОВИНИ