Поступ
www.postup.brama.com

—„Перше попередження Європи”. Парламентська Асамблея Ради Європи таки ухвалили рішення внести до порядку денного зимової сесії ПАРЄ питання конституційної кризи в Україні за процедурою термінових дебатів.
—„Новий Генеральний консул Польщі у Львові”. Нарешті призначено нового Генерального консула Республіки Польщі у Львові. Ним став Вєслов Осуховський.
—„Наша Україна” іде в наступ.” Учорашньою нараду обласної ради стосовно політичного тиску на депутатів ради та криміногенної ситуації на Львівщині керівництво силових органів області проігнорувало.
—„Брат сказав: роби, як знаєш”. Сергій Медведчук дав своє перше інтерв’ю на посаді першого заступника ДПА України кореспонденту „Української правди”.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua

—„Вода подорожчає”. Директор „Львівводоканалу” Василь Склярський обґрунтовує це тим, що подорожчала електроенергія. Та нам від цього не легше...
—„Крок назад — два кроки уперед”. Так зазвичай діє Росія щодо України. Наприкінці минулого тижня президенти Леонід Кучма та Володимир Путін у Києві урочисто закрили Рік Росії в Україні.
—„Товар і ціна: політика високого польоту”. Уряд Віктора Януковича не дозволяє ділкам грати на підвищення цін.
—„Держохорона з банкірами сваритися не хоче”. За словами начальника Управління державної служби охорони при УМВСУ у Львівській області Михайла Дзюдзя, два охоронці зі спецпідрозділу
„Титан” коштуватимуть „тілу” принаймні 15 тисяч гривень на місяць.

Молода Галичина
www.molgal.com

—„Зміна керівництва силовим методом”. Минулої суботи офіс універмагу „Магнум” захопили бійці загону „Титан” і ВДСО, щоб поміняти керівництво, переобране у Києві.
—„Що посіяв „Рік Росії”?” Попри те, що 23 січня президенти України та РФ оголосили про офіційне закриття „Року Росії” у нашій країні, резонансні події, які відбувались упродовж нього, приречені на вітри, з яких можуть виникнути неабиякі бурі.

Львівська газета
www.gazeta.lviv.ua

—„Мистецтво на продаж”. Львівські податківці почали торгувати живописом. Депутат парламенту Михайло Косів стверджує, що львівські податківці вилучили з Національного музею у Львові понад 300 робіт відомого художника Степана Коропчака.
—„Амбіції потрібно залишити при собі”. Запевняє у своєму інтерв’ю голова Львівської обласної організації „Батьківщина” Іван Денькович.
—„Єдиний податок — наразі і пенсійний”. Пенсійний фонд просить доплачувати лише до мінімального внеску.
Експрес
—„Вашингтон вірить обіцянкам Кучми”. „Ми впевнені, що пан Кучма не змінить свого рішення не балотуватись втретє” Заявила заступник державного секретаря США з питань Європи і Євразії Елізабет Джонс.
—„Серед торговельників виживуть найсильніші”. Українських орендарів, які винаймають площі в торговельних центрах і супермаркетах, вочевидь, стане менше. Адже цього року орендна плата за квадратний метр збільшиться щонайменше на 20 відсотків.

Ратуша
—„Рішення ПАРЄ вдарить по кишенях олігархів і вплине на приєднання України до НАТО”, — запевняє народний депутат Роман Зварич.
—„Комусь дуже потрібно поставити Україну навколішки”. Так вважає народний депутат з фракції ПППУ — „Трудова Україна” Анатолій Раханський, який також є заступником керівника делегації України в ПАРЄ.

За вільну Україну
www.zwu.lviv.ua
—«Бюджет-2004 провалиться вже в липні?». Колишній міністр економіки і європейської інтеграції Валерій Хорошковський вважає, що існує ризик провалу прибуткової частини бюджету 2004 року „вже в середині року”.
—„Персоніфікація — не колективізація”. Пенсійна реформа в Україні набрала реальних обертів. Це відчули не лише пенсіонери, але й ті, кому ще до пенсії далекувато.

ІА "Вголос": НОВИНИ