Поступ
www.postup.brama.com

—„Гроші Лазаренка повертаються”. Мільйони Лазаренка” можуть повернутись до Бюджету країни.
—„Вода небезпечна для здоров’я”. Майже уся пляшкова вода не придатна для пиття, бо численні очисні процедури тільки забруднюють її алюмінієм, хлоридами тощо. Про це категорично заявив директор Інституту колоїдної хімії та хімії води НАНУ Владислав Гончарук.
—„Судова перемога „Магнуса”. Війна за торговий центр „Магнус може завершитись на користь його старих керівників.
—„Ляпас від Ради Європи”. Українська влада не приховує свого невдоволення від того, що її знову „пропісочать” у Парламентській Асамблеї Ради Європи.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua
—„Україна — не Грузія”. Грузинське телебачення поширило заяву лідера „Нашої України” Віктора Ющенка про те, що в Україні не повториться грузинський варіант „оксамитової революції”.
—„Життя без прописки”. Відучора діє закон про свободу пересування. Учора офіційно набув чинності закон про свободу пересування і вільний вибір місця проживання.
—„Вода подорожчає, бо життя дорожчає...” Вчора на прес-конференції директор МКП „Львівводоканал” Василь Склярський обґрунтував нову тарифну політику водопостачального підприємства.

Львівська газета
www.gazeta.lviv.ua
—„Кучма наказав збільшити”. Президент України доручив уряду вжити необхідних заходів щодо зменшення диференціації пенсій шляхом збільшення розміру мінімальних пенсійних виплат.
—„Те, що сталося з „Магнусом”, перевищує мої найгірші очікування”. Запевняє польський бізнесме6н, співвласник „Магнусу” Єжи Конік.

ІА "Вголос": НОВИНИ