Поступ
postup.brama.com
„Знову повені”. Уляна Либа. — Синоптики оголосили штормове попередження.
„Півмільярда за „Укртелеком”. М.М. — Урядовим розпорядженням затверджено конкурсні умови продажу 42,86% державного пакету акцій ВАТ „Укртелеком”.
„Труба безнадії”. Ірина Смертига. — Угоду про реверс нафтогону „Одеса — Броди” підписано, однак чи принесе вона сподівані прибутки Україні?
„Потрійний контроль”. Геннадій Шипунов. — Опозиційні сили України домовилися про координацію дій під час виборчої кампанії, аби не допустити масової фальсифікації результатів виборів.
„Олександр Ржавський: Усе можливо”. Розмовляла Мар’яна П’єцух. — Інтерв’ю з лідером „Єдиної родини” Олександром Ржавським.
„Нелегальний електорат”. Геннадій Шипунов. — Проголосувати на виборах президента зможуть усі українські заробітчани.
„Простий бюрократ”. Юрій Тишкун. — Анатолій Кирилович Кінах виділяється серед інших кандидатів у президенти 2004 року відвертою сірістю, безбарвністю і не амбіційністю.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua
„Зробили Путіну приємне...”Наталія Балюк. — Україна від 15 липня цього року вже не ставить собі за кінцеву мету вступ у НАТО і Європейський союз.
„У ЦВК пили валер’янку...” Іван Фаріон. — Станом на шосту годину вечора 27 липня, який був останнім днем висування кандидатів у майбутні українські президенти, заяви про своє бажання стати керівниками держави приносили у Центральну виборчу комісію 39 кандидатів.

Львівська газета
www.gazeta.lviv.ua
„Військові голоси”. Валентина Люля. — Із наближенням дати виборів Віктор Янукович усе більше аналізує свою діяльність у соціальній сфері.
„Депутатська катавасія”. Богдан Юрочко, Богдан Мазур. — Найактуальніше питання для облради: коли ж не відбудеться наступна сесія?
„Адмінресурс: струнко!” Ярема Городчук. — У вівторок минув термін, передбачений для висунення кандидатів у президенти України на вибори 2004 року.

Україна і час
„Реєстраційний бум завершується”. Мирослав Греділь. — Тепер народові залишилось зареєструвати переможця.
„Крим люблять не тільки нудити, але й президенти...” Мирослав Греділь. — Путін таки домігся, щоби Україна скасувала у своїй військовій доктрині пункт про вступ до НАТО та ЄС.
„Ударні комсомольські вибори”. Вадим Хмаркін. — Виборчу кампанію Ющенка очолює друга особа всесоюзного комсомолу.
„Петро Писарчук: „Я вірю, що українці після виборів почнуть наводити лад у власній хаті”. Мирослав Греділь. — Інтерв’ю з народним депутатом Петром Писарчуком.

Ратуша
„Завдання Януковича: погасити заборгованість із зарплати”. Антін Кириленко. — Як його виконують у Львівській області?

Суботня пошта
„Тягнибок на Ющенка не ображається, але вибачатися не перед ким не збирається”. Тетяна Турчина. — Виключення голови ВО „Свобода” Олега Тягнибока В.Ющенком з фракції „Наша Україна”, мабуть, не стало несподіванкою.

Експрес
„Знову агентура”. Мирослава Мельниківська. — Мало хто звернув увагу на той факт, що публічна заява президента Росії „про агентуру” була зроблена у ті дні, коли виповнюється чергова річниця драматичних подій 30-х років.
„Чому замовк Ющенко?” Юрій Грицик. — Ефектно само висунувшись на Співочому полі, лідер опозиції раптом зник з іншого поля — інформаційного.

Молода Галичина
www.molgal.com
„Сендак поскаржився Януковичу”. Максим Баландах. — У п’ятницю, 30 липня, мала б відбутися позачергова сесія Львівської облради.
„Усе, народ, не висувайся!”. Ігор Голод. — Документи подали 39 осіб, зареєстровано 17-х.

За вільну Україну
www.zwu.lviv.ua
„То бодай понадкушують...” Володимир Синьоокий. — Стати президентом — прибутково, увійти в другий тур — почесно.

Український шлях
„Мерія залишилася без майна?” Вікторія Чепенюк. — Державна виконавча служба Львівського обласного управління юстиції наклала арешт на все майно, яке знаходиться в комунальній власності Львівської міської ради, через борг... у 1703 грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ