Поступ
postup.brama.com
„Львів висушує рани”. Уляна Либа. — Львів виявився зовсім не захищеним від стихії.
„Мерія борг сплатила”. Ірина Сиривко. — Судовиконавці зняли арешт з майна Львівської міської ради.
„Експерти оцінили кандидатів”. Юрій Тишкун. — Провідні політологи сходяться на думці, що реальну участь у виборах президента братиме максимум чотири кандидати: Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Петро Симоненко і Олександр Мороз.
„Підлеглі Януковича побили рухівця”. Роман Рак. — Представники штабу прем’єр-міністра Віктора Януковича завдали тілесних ушкоджень голові Чернігівської обласної організації Народного руху Вікторові Лабазові.
„Кінах — совість Януковича”. Геннадій Шипунов. — Лідер Партії промисловців та підприємців України (ПППУ), новоспечений кандидат у президенти Анатолій Кінах вступив у виборчу кампанію із твердим переконанням, що людина, яка має судимості, не має права претендувати на найвищу державну посаду.
„Українська земля для іноземців”. Ірина Смертига. — уряд пропонує спростити доступ до ринку землі для компаній з іноземним капіталом.
„Захід чи Схід”. Володимир Хрущак. — Понеділок двадцять шостого липня став чорним днем для проєвропейськи налаштованих українців.

Львівська газета
www.gazeta.lviv.ua
„Чорний” піар у поштових скриньках”. Н.О. — Штаби опозиції не знають, як протидіяти брудним технологіям.
„Кому заважає „5 канал”?” Марічка Ільїна. — 28 липня в місті Червонограді Львівської області відімкнули „5 канал”.
Експрес
„Врятувати рядового Леоніда Кучму”. Юрій Грицик. — Як кажуть деякі експерти, російські спецслужби розробили план евакуації до Москви екс-президента Леоніда Кучми.
„Нові кабінети для депутатів”. Мирослава Мельниківська. — Будівлю парламенту ремонтують стаханівськими темпами.

Молода Галичина
www.molgal.com
«Прем’єр влучив у „десятку”. Тетяна Мешко. — Центристські партії працюють на перемогу Віктора Януковича.
„Миротворців виведуть з Іраку?” Ігор Голод. — Міністр оборони Євген Марчук запевнив, що України розпочала переговори зі США та Польщею про терміни дій 1576 українських миротворців, дислокованих в Іраку в зоні польського командування, та про чисельність нашого контингенту в тій країні.

Вечірня газета
„Хобі? Кандидат у президенти”. Марина Олійник. — 27 липня закінчилося висунення кандидатур на посаду Президента України.
„Ржавський розповів анекдот про Ржевського”. Марина Олійник. — Від Олександра Ржавського перепало конкурентам.
„Степан Сенчук „Перший капітал я заробив перепродажем дефіциту”. Розмовляв Юрій Сколоздра. — Інтерв’ю з екс-губернатором Львівщини Степаном Сенчуком.

ІА "Вголос": НОВИНИ