Поступ
www.postup.brama.com
—„Земельні скандали: пошуки крайнього”. За деякий даними, міський голова Львова має намір звільнити начальника управління природних ресурсів Петра Коваля.
—„Рада Європи без поправок”. Учора ввечері Парламентська Асамблея Ради Європи мала ухвалити рішення щодо української політреформи.
—„Європейські амбіції Сендака”. У непримиренній боротьбі проти СДПУ(о), львівської податкової та виконавчих органів влади голова обласної ради Михайло Сендак не зупинився на вимозі зустрітися з Леонідом Кучмою. Тепер він кличе на допомогу Європу.
—„Рівень злочинності невпинно зростає”. Запевнив журналіста заступник голови Львівської ОДА, керівник апарату Микола Дячишин.

Львівська газета
www.gazeta.lviv.ua
—„Мені та моїй родині погрожують убивством!”. Запевняє один із основних власників ЗАТ „Львівський центральний універмаг”, громадянин Польщі Єжи Конік. Поляк Єжи Конік провадить бізнес в Україні уже 15 років, але щойно вчора зрозумів, що бізнес-боротьба в Україні не обтяжена діловою етикою.

Експрес
—„Бензин подорожчає!” Після зимового затишшя вже у першому місяці весни ціна бензину та дизельного пального на наших автозаправках може піднятися відразу за 20 відсотків.
—„Кому ж насправді не догодили „Сільські вісті”?” Під загрозою закриття опинилася одна з найтиражніших українських газет. Сталося це після рішення Шевченківського районного суду Києва, який ухвалив припинити випуск цього видання.

Вечірня газета
—„Четвірка готує бомбу сповільненої дії”. Зниження виборчого бар’єра призведе до появи партій-карликів. Опозицію дратує те, що вона досі не розуміє сценарію. За яким влада хоче виграти вибори.
—„Весняний переворот розпочали взимку”. У Львові ведуть розмови про чергове продовження дворічного протистояння між „Нашою Україною” й екс-головою ДПА у Львівській області, а нині першим заступником керівника ДПА України Сергієм Медведчуком.

ІА "Вголос": НОВИНИ