Поступ
postup.brama.com
„Пора заклеєних стовпів”. Мар’яна П’єцух. — Львівські соціалісти обклеюють входи до Львівської міської ради та Львівської облдержадміністрації агітками кандидата в президенти Олександра Мороза.
„Марчук скорочує армію”. Юрій Тишкун. — До 2006 року численність збройних сил україни буде зменшена до 200 тис. осіб.
„Бродський проти прем’єра”. Юрій Тишкун. — Михайло Бродський виконує свою обіцянку — розповідати правду про Віктора Януковича.
„Амін ресурс в „Урядовому кур’єрі”. Євген Дуденко. — Урядова газета безплатно агітує за прем’єр-міністра.
„Ющенко відкрився росіянам”. Юрій Тишкун. — У разі своєї перемоги на президентських виборах Віктор Ющенко пообіцяв не проводити реприватизації і націоналізації приватизованих підприємств.
„Затишшя перед бурею”. Ірина Смертига. — Ціни на бензин залишаться стабільними, але ненадовго.
„Подачки для пенсіонерів”. Оксана Бойко. — Пенсії в Україні зростають, однак не так швидко, як хотілося б.
„Дороге задоволення”. Орися Фертик. — Перевезення пасажирів в електропоїздах є збитком для залізниці.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua
„Народ має знати своїх героїв...” — Львівські обласні виборчі штаби двох найпотужніших кандидатів на пост президента України — Віктора Ющенка і Віктора Януковича — оприлюднили списки своїх довірених осіб.

За вільну Україну
www.zwu.lviv.ua
„Гарантії для президента”. Андрій Добромильський. — І нинішня влада в особі заступника голови Адміністрації Президента Василя Базіва, і потенційно майбутня в особі Сергія Тигіпка (керівника виборчого штабу Віктора Януковича) на сьогодні вже оголосили про підтримку проекту Закону „Про правові, соціальні та інші гарантії Президентові України, який припинив виконання своїх повноважень”.
„Новий стратегічний оборонний бюлетень”. Андрій Добромильський. — Стратегічний оборонний бюлетень України на період до 2015 року презентував цього четверга у Києві міністр оборони України Євген Марчук.

ІА "Вголос": НОВИНИ