Поступ
www.postup.brama.com
—„Скандальна нафта”. Українці потрапили до переліку структур, що отримали хабарі від Хусейна.
—„Хіба це бізнес? Це справжній бандитизм!”. Вважає один із головних інвесторів ЗАТ „Львівський центральний універмаг”, польський підприємець Єжи Конік.
—„Ми хочемо навести в ЦУМі порядок”. Запевняє новообраний директор ЗАТ „Львівський Центральний універмаг” Юрій Каавецький.
—„Скандал в „Укртелекомі”. Голова Фонду державного майна Михайло Чечетов звернувся до президента з пропозицією звільнити з посади голову правління ВАТ „Укртелеком” Сергія Січкаренка через його відмову виконувати розпорядження ФДМУ про проведення загальних акціонерних зборів „Укртелекому”.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua
—„Євро терапія”. Резолюція ПАРЄ або наверне Україну до демократії, або відріже їй шлях до Європи.
—„Михайло Сендак кличе ПАРЄ на Львівщину”.

Молода Галичина
www.molgal.lviv.ua
—„Кучма прийняв Сендегу”. Голова Львівської ОДА поінформував главу держави про соціально-економічну ситуацію в регіоні за 2003 рік.
—„Медведчук представить Хом’яка”. Начальника ДПІ у м. Львові, депутата Львівської міської ради Мирослава Хом’яка призначено головою ДПА у Львівській області.
—„ПАРЄ штовхає Київ у ЄЕП?” 29 січня парламентська Асамблея Ради Європи дала черговий аргумент тим, хто твердить, що Захід „здає” Україну Росії в обмін на її невтручання у війну в Іраку.

„За вільну Україну”
www.zwu.lviv.ua
—„Діагноз: „роздвоєння особистості”? На думку багатьох політиків та експертів, продовження переговорів України з ЄС і створення ЄЕП — це просто взаємовиключні процеси. Попри те, що 2004 року Україна демонструє свою готовність співпрацювати з усіма, однак ця багатовекторність, а також інші політико-економічні складові майбутнього успіху мають у собі як переваги, так і загрози.
—„Феномен Львівхімзаводу”. ВАТ „Львівський хімічний завод” зумів у складних умовах зберегти усі напрацювання минулих років, сьогодні воно виділяється своєю потужністю на тлі всієї економіки країни.

Ратуша
—„Проблема гудронів залишається невирішеною”. Львівські екологи вже переконались у безпечності спалення на Дрогобицькій (!) ТЕС угорських гудронів. Але тепер протестують юристи.
—„Конфлікт навколо пам’ятника Бандері вичерпано?” Будівництво продовжиться без урахувань претензій націоналістів.

ІА "Вголос": НОВИНИ