ЛЬВІВ, 31 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Норвезька компанія Linstow AS має намір збудувати готель у Львові.

Про це повідомила прес-служба компанії «Комфорт-Інвест».

«Девелоперська компанія «Комфорт-Інвест» та норвезька компанія Linstow AS підписали протокол про наміри щодо будівництва готелю в місті Львові», — зазначено у повідомленні.

З моменту підписання угоди «Комфорт-Інвест» є представником спільних інтересів компанії та Linstow AS в готельному бізнесі у Львові.

Linstow AS є власником мережі готелів Reval та Reval Inn.

Офіс компанії створено в Києві в 2006 році.

Як повідомляло агентство, в 2006 році „Комфорт-Інвест” збільшив чистий прибуток в 65 разів — до 4,9857 млн. грн.

2005 рік компанія закінчила з чистим прибутком 76,7 тис. грн., що в 11 раз менше від показника 2004 року (843,2 тис. грн.).

ТзОВ „Комфорт-Інвест” входить до складу групи компанiй „Комфорт”. У складi Групи — понад 20 виробничо-комерцiйних пiдприємств, розмiщених у багатьох регiонах України. Зокрема, АТ „Комфорт-Сервiс” (системи кондицiювання, вентиляцiї, опалення, холодопостачання), АТ „Комфорт-Буд” (будівництво), ТОВ „Ваш комфорт” (агентство нерухомостi), „ЗАТ „Завод продовольчих товарів” (виробництво продовольчих товарiв), ТОВ „Охоронна фiрма „Український легіон” (охоронні послуги), ТОВ „Холтех” (виробництво вентиляцiйних та охолоджувальних промислових установок) та iн.

За даними компанії „Кредит-Рейтинг”, „Комфорт-Інвест” займає 22% будівельного ринку Львова. За її даними, у 2003-2004 році „Комфорт-Інвест” зазнала збитків на суму 11 млн. грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ