Поступ
postup.brama.com
„Майор Мельниченко буде депутатом”. Валентин Концевич. — Микола Мельниченко, повернувшись в Україну незабаром може стати народним депутатом.
„Хто очолить „Нашу Україну”. Андрій Іщик. — Віктор Ющенко, ставши Президентом, склав повноваження народного депутата та лідера парламентської фракції „Наша Україна”.
„Анатолій Матвієнко: Я не вимагаю портфелів”. Розмовляв Геннадій Шипунов. — Інтрв’ю з головою УРП „Собор” Анатолієм Матвієнком.

Високий Замок
www.wz.lviv.ua
„Королівські привілеї для Леоніда Кучми”. Галина Миць. — Екс-президент матиме чотирьох водіїв, зарплату як у Віктора Ющенка, та дачу „в придачу”.
„Мельничука на Мельниченка поміняють?” Володимир Гармаш. — Народний депутат від Соціалістичної партії України Михайло Мельничук згоден поступитися місцем у парламентському кріслі колишньому майорові Держохорони Миколі Мельниченку, у разі, якщо той повернеться в Україну.

За вільну Україну
Юрій Кармазін: «Заяви Сендака нагадують кукурікання за тином». Підготував Віктор Сендук. - Той бруд, який Сендак та його найближче оточення вилили на мене (П. Бернацького - «Вголос»), лише свідчить про те, яку глибу зрушила з місця Партія Захисників Вітчизни.
"Політичні перевертні". Тетяна Сімко. - Поки галичани мерзли на Майдані, обстоюючи Ющенка,, на Львівщині готувалося таке собі захоплення влади під проводом Сендака.

ІА "Вголос": НОВИНИ