[media=61225,61226,61227,61228,61229,61230,61231,61232] 

П’ятнична пресуха "Гомосексуалізму – СТОП" дала сеанси безкоштовного цирку у протистоянні фанатиків від християнства та адептів нетрадиційної орієнтації.

Капслоковий СТОП став ще одним пуком у воду типових фанатиків, представників, деградуючого з часів відходу апостола Павла у кращий світ, християнства. Церква успішно агонізує і впевнено входить в образ вавілонської блудниці про яку писав Іван Богослов на Патмосі. Церква вже давно втратила авторитет і агресія її так званих представників частково походить від усвідомлення безсилля у світі, на який вони вже не можуть впливати. В християнському середовищі є популярною молитва Оптинських старців зі словами "Господи, дай мені терпеливості перенести те, що я не можу змінити". Схоже, що ці слова учасникам пресухи мало що говорять, а це – багато, що говорить про них.

Гомостопи у складі: Олександра Савченка (керівник МГР "Територія Правди"), Олени Лардугіної (співзасновниця ГО "Посол Плюс"), о. Василя Луцишина (ректор семінарії УАПЦ), о. Олексія Васьківа (настоятель Храму Вознесіння Господнього УГКЦ), неідентифікованого п’ятидесятника, Мирослави Бичишин (директор СЗШ № 65, депутатка Львівської міської ради), Галини Костікіної (регіональний представник ВБО "АСЕТ") – вирішили анонсовано з’ясувати, якою має бути кримінальна відповідальність за пропаганду гомосексуалізму та вкотре протиставитись легалізації одностатевих шлюбів.

Гомостопів аж тіпає від самої присутності у Прес-клубі геїв та лесбіянок, але гордо іменуючи себе християнами, вони на початках ще якось намагаються маскувати свою справжню природу, заявляючи, що вони проти гомосексуалізму, як природного явища, а не проти людей (яких все ж потрібно лікувати).

Пухнастим християнам додає азарту наряд міліції під дверима прес-конференції, бо якісь анонімні геї телефонували до Прес-клубу з погрозами щодо унеможливлення проведення такого святотатського заходу. Такий момент гомостопної історії не на користь вже геям, представники яких продемонструвати точно не вищість над християнчиковими ретроградами. Якщо ж таких дзвінків не було, то спроби Савченка внести у пресуху елементи маніпуляції можна вважати невдалими з огляду на маргінальність самого керівника організації з самозакоханою назвою "Територія Правди", бо схоже, що сенс слів Христа в Євангелії від Матвія 24 розділ 23-27 вірші – йому невідомий.

Грамотності у Савченка у проведенні піар-акції не вистачає і цього він ми міг повчитись на прикладі одного з топових бізнес-проектів Ватикану – книзі Код да Вінчі. Піпл, на хвилі міражного сексу Христа, ламанувся гарячими слідами книги і хто найбільше на тому збив лаве? Безперечно, Ватикан. Церква загниває у своїх слонових вежах, а тут такий сплеск зацікавленості до його провідника.

Отож, немовлятка у вірі, яких за словами апостола Павла ще потрібно годувати молочком, а не твердою їжею, традиційно відзначаються формалістичністю в парі з буквалізмом і найголовніше – повною непідготовленістю до дискусії на анонсовану тему. Схоже, що Дух Святий, який ходить, де хоче, на цих фундаменталістичних територіях ніколи не бував. Гомостопам більше пасує старозаповітня поведінка і тоді, незрозуміло, чому вони називаються християнами. І справа саме у непідготовленості, яка ймовірно йде від гордої впевненості у власній правоті й не бажанні мислити та вести культурну дискусію, а не відрази до гомосексу, яку ще можна зрозуміти.

Вони навіть з совковим душком договорились до тоталітарностей у вигляді створення гетто для геїв. Найбільше розчарувала в когорті гомостопів депутатка міськради Бичишин, яка почавши говорити про агресію у цьому жорстокому світі так й не могла відшукати джерело цієї агресії у жорстокому світі саме в нетрадиційній орієнтації. Ректор семінарії Лущишин почав кидатись на об’єктив з криками "чому ти мене фотографуєш?"

Фанатизм християн можна зрозуміти. У перехідні моменти історії не до неортодоксальності чи мінімального мислення, взагалі. Потрібна тверда рука. Потрібен буквалізм. Потрібні ази катехізису. Але гомостопи профанні навіть в азах. Вони й самі це визнають, в усьому іншому спираючись, напевне, лише на одну віру в ГНІХ, хоча її не вистачає навіть на макове зернятко.

Ректор семінарії дійшов до такого стану нестриманості, що почав звинувачувати представників гомосексу в агресії і що, взагалі, несподівано у дискусії – почав апелювати до власної пенсіонерності. Тобто, оскільки присутні християнські гомостопи старші за віком від присутніх гомосексів, то останні повинні в усьому їх слухатись і не перечити. Дивна за убогістю думка, як на ректора семінарії. Коли з залу попросили привести конкретні факти пропаганди гомосексуалізму у Львові, то одна з гомостопних жіночок прямо заявила, що таких прикладів немає, а усі їх акції проводяться, як профілактика на майбутнє. Десь тут стало відомо, що деякі з гомостопів є мешканцями славної Лєвандовки. От Лєвандовці з такої к-тю гопів на квадратний метр – геївська зараза точно не загрожує.

Найбільше ж відфонтанили перлами гомостопи: Савченко і неідентифікований п’ятидесятник. Савченко, як й усі, ще на старті намагався стримувати своє фе, протестуючи проти пропаганди, а не проти грішників, та чим далі в ліс – тим більше перлував хохмами. Він аксіомно договорився до того, гомосексуальність – це голий секс, жодних емоцій там не має, а тим більше – Любові, яка ніколи не минає. Потім на хвилі непомильності він дуже смачно описав еволюцію анального сексу в Європі і доскакався до того, що усі геї – психічнохворі та неадекватні. Такий висновок він зробив базуючись на тому, що декількох геїв у своєму житті він все ж  знав близько.

Неідентифікованого п’ятидесятника аж розпирає від своєї вибраності та врятованості, на відміну від клятих грішників. В його нарцисичній поведінці не видно жодних ознак народженння згори та й факт хрещення Святим Духом у цьому випадку – не очевидний. Традиційну історію про Содом та Гоморру він розширяє до територій Нового Орлеану, який завалила ураганиста Катріна через те, що у ньому відбувались гей-паради. Характерно, що до такого висновку він дійшов не сам, а йому про це розповіли френди, які бували у тих краях.

В таких його словах починають простежуватись певні гомоеротичні нотки. І тут вже варто стримувати свої тілесні пристрасті. Працювати з підсвідомістю та мімікою. А то буде як під час пресухи нардепа Колесніченка. Коли міськдеп Павлюк намагався з’ясувати причини тероризування дитсадка № 67 помічницею Колесніченка жіночої статі, той у відповідь, прєлесно усміхнувшись собі в область оральних орієнтирів, заявив, що усі його помічники – чоловічої статі.

Нетрадиційно орієнтованим також варто плекати внутрішню сутність, оскільки у більшості моментів їх засліпленість нічим не відрізнялась від фанатизму гомостопів. Зрозуміло, що у них кричить голос сатисфакції за роки принижень та переслідувань, але ж потрібно той голос навчитись спрямовувати у більш цивілізоване русло, тим більше претендуючи на інтелектуальну вищість над християнськими атавізмами.

Чого тільки варто отой їх дурнуватий постулат-метанаритив, що кожен гомофоб – то латентний гей. Узагальнення – то великий гріх і чому б логічно не говорити: деякі з гомофобів – то латентні геї. У такому логічном у ланцюжку варто було б нагадати деяким представникам гей-комуни (зважаючи на гріховну слабкість людини), що не орієнтація прикрашає людину, а людина – орієнтацію.

Тому гомосексам варто тренуватись на помилках своїх опонентів і вчитись дотримуватись у вирі боротьби зупинок самокритичності. Активізовувати у ці моменти не фемінні ділянки своєї поведінки, а (традиційно) раціональні – маскулінні. Бути не дівчатками, а мужами блаженними, що на шляхах неправедних не ходять.

Бо взагалі, незрозуміло, чому вони лобом кинулись пробивати цю фанатичну стіну гомостопів. Якісь маргінали зібрались на лєву конфу. Мінімум журналістів. Нічого нового від гомостопів з часів Содому та Гоморри не дочекаєшся. Чому б просто не було завести цю пресуху у повний ігнор? А якщо вже прийшли на той шабаш, то чому науково-методично не було обламувати цих неандертальців духу, які своєю поведінкою профанують саму ідею Христа, самого Христа і саме християнство? Тут колесо знову повертається на фанатичні диспозиції гомостопів і стає зрозуміло, що результат перетворення прес-конференції на базар – є закономірним.

Тут навіть може прилетіти крамольна думка: "а чи не зібрались одні львівські маргінали з іншими львівськими маргіналами і не пропіарили один одного во славу Божої справи"? Бо якось так є, що християни покликали голубих з небуття. Придумали їх собі на карму, щоб відволіктись від купи внутрішніх проблем, що армагедоном насовуються на голову Церкви.

От тільки шкода розіп’ятого Христа. Юзають його – усі кому тільки не лінь. На хвилі афро-американського визволення Ісус став зображатись чорношкірим. На хвилі фемінізму – Ісус став жінкою. На хвилі гей-визволення – Елтон Джон (далекий від богослів’я) необдумано назвав Ісуса нетрадиційно орієнтованим. Навіть на хвилі Незалежності – Христос став українцем, чи навіть ще більше – галичанином. Та зважаючи на онтологічну лінь вкраїнського народу – процес українізації Ісуса відбувається досить мляво.

І тільки один представник з ції славного легіону гнаних та переслідуваних – євреї – вперто не визнають Ісуса Месією та не хочуть розташувати Його світлу постать на штандарті свого визвольного руху.

От такий якийсь феномен Христа-трансформера. А на хвилі, коли талант вище орієнтації, звучить божественний Antony and the Johnsons "Epilepsy Is Dancing". ВІДЕО перлів прес-конфи "Гомосексуалізму – СТОП".

ІА "Вголос": НОВИНИ