ЛЬВІВ, 30 ЛИПНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — Правоохоронці затримали нападників на керівників Львівської обласної організації СПУ Сергія Гончарука та Дмитра Басарабу.

Про це повідомляє ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області.

За скоєння нападу на Сергія Гончарука у липні цього року правоохоронці затримали двох 46-річних мешканців Буського р-н. Один з них – заступник начальник охоронного підприємства Буська, а інший – безробітний, раніше судимий.

Правоохоронці встановили також, що останній у лютому цього року на вул. Кн. Ольги вчинив напад на ще одного соціаліста -- Дмитра Басараба.

Як повідомляло агентство, 7 липня у Львові, в районі вулиці Виговського, близько 07.45, невідомий здійснив напад і наніс тілесні ушкодження секретарю ЛОК СПУ Сергієві Гончаруку. Напад стався, коли Гончарук виходив із будинку, в якому проживає. Невідомий підбіг ззаду і почав бити його битою. Нападнику вдалося нанести декілька ударів, в тому числі по голові, а також він зламав руку Гончаруку.

28 лютого ц.р. невідомий скоїв напад на секретаря Львівського обкому СПУ, помічника народного депутата України Ярослава Мендуся Дмитра Басарабу, плеснувши соляну кислоту йому в очі.


ІА "Вголос": НОВИНИ