Разом з тим, у міліції стверджують, що це балкон травматолога, а не прокурора.

«У середу, 18 серпня, в Галицький райвідділ міліції звернувся 60-річний пан Б. - лікар-травматолог однієї з львівських лікарень, який живе у Львові на вулиці Кубанській. Чоловік заявив, що невідома особа ввечері у вівторок, 17 серпня, з хуліганських спонукань кинула у вікно його квартири, розташованої на другому поверсі будинку, невідомий вибуховий пристрій. Було пошкоджено вікно, підвіконня, облицювальну плитку на кухні. Потерпілих від вибуху немає. Подія кваліфікується як хуліганство. Триває слідство», - повідомив керівник Центру громадських зв'язків Головного управління МВСУ у Львівській області Денис Харчук.

Але сусіди переконані, що це - балкон заступника прокурора області Володимира Гураля.

На запитання чи живе у цьому будинку заступник прокурора області Володимир Гураль, пан Харчук сказав: «Ми такої інформації не маємо». Однак зі слів сусідів, які обізнані у цьому питанні, ситуація виглядає так. У будинку на Кубанській, 16 живуть дві сім'ї лікаря-травматолога Львівської станції швидкої медичної допомоги (на другому поверсі) і заступника прокурора Львівської області Володимира Гураля (на першому поверсі). Але будинок сплановано так, що частина квартири прокурора також розташована на другому поверсі. Вибухівку кинули на балкон другого поверху, який, можливо, і належить прокуророві.

Кореспондент «ВЗ» навідалася на місце події. Вулиця Кубанська - райський куточок Львова біля «зелених легенів» міста - Снопківського парку. Престижний особняк під номером 16 справляє враження кованою брамою. Однак два вікна навпроти балкона на другому поверсі - вибиті і затулені фанерою.

На вулиці перед будинком - залишки битого скла. Натискаю кнопку дзвоника вхідних дверей. Переговорний пристрій «оживає». На запитання кореспондента «ВЗ» жіночий голос відповідає, що у них в будинку все спокійно І нічого не сталося. Хоча декілька сусідів, що проходили по вулиці, підтвердили мені, що тут у вівторок ввечері чули вибух, а у середу під будинок №16 наїхало багато машин із міліцією.

Як стало відомо Вголосу, біля будинку, де стався вибух, вже другий день чергує мобільний міліціейський патруль

фото4.bp.blogspot.com

ІА "Вголос": НОВИНИ