[media=27507,27508,27509,27510,27511,27512,27513] 

Кінокомпанії НУНС Пікчерз і ПЗД Продакшн представляють: Володимир В’язівський у фільмі "Примарний гонщик" від режисера блокбастерів "Хроніки трипільського президента" та "Моя дружина – американка" Віка Юща.

Короткий синопсис:

Темний-претемний проїзд Крива Липа, 6, (2 поверх). Ведуться ремонтні роботи. Працюють відбивні молотки, які перешкоджають посланцям Сатани підслуховувати всі думки Володимира В’язівського про цнотливість народних депутатів.

В приміщенні шпиняє ліками невідомого походження. Це в таємних лабораторіях львівських нашистів готується чарівне приворотне зілля, яке допоможе НСНУ перемогти на виборах та позбавити віночка безшлюбності депутатів усіх наступних скликань.

Володимир В’язівський виголошує результати збору підписів на Львівщині щодо скасування депутатської недоторканності (емоційно):

- Любі друзі, недоторканність, ця політична розпуста ганебно впливає на розвиток суспільства.

- Закадрові бурхливі та тривалі оплески.

- З 24 липня Блок "Наша Україна - Народна самооборона" зібрав на Львівщині близько 7 тисяч підписів за скасування депутатської недоторканості. В цілому по Україні вже зібрано понад 100 тисяч підписів.

- Бурхливі оплески. Чути, як запрацювали калькулятори та потужні комп'ютери на сервері партії. Стоїть монотонний гул. Йде підрахунок голосів. Саундтрекова вставка Pan Sonic "virta 1.".

- В.В. (натхненно та щиро): На другому етапі акції збирання підписів планується розташувати намети поблизу великих підприємств на місць масового скупчення людей. На третьому етапі намети будуть максимально розгорнуті по всій території України.

- Чути і видно як триває потужний процес мислення у передвиборчу пору. Жінки серпами жнуть пшеницю. Чоловіки косять конюшину. Саундтрек: Cinematic Orchestra " The Awakening Of A Woman".

- В.В. (творчо і епічно, жести відповідні): У рамках цієї акції НУНС планує загалом зібрати близько 5 мільйонів підписів. Потім вже думати, де взяти 300 спартанців для реалізації цієї ідеї. Саме ці 5 мільйонів підписів мають маякнути, присоромити, достукатись до совісті і підняти на бій 300 спартанців обранців.

- Видко, як димлять гори, а люди біжать збирати яблука в долині забутих предків. Козак Мамай гульбанить на модній дискотеці з турецькими дівчатами. Канапки люб'язно надані кафешкою Ані Лорак та її турецького бойфренда. Саундтрек: Gogol Bordello " Suddenly (I Miss Carpaty)".

- В.В. (апокаліптично і старозаповітно): Недоторканість покликає до безкарності, безкарність покликає до вседозволеності, вседозволеність породжує політичну корупцію або розпусту, що веде до деградації влади, а як наслідок і до деградації держави перед всім світовим товариством.

- Євросоюз плаче крокодилячими сльозами і забороняє Девізу Бекхему грати у бутсах зі шкіри кенгуру. Кофі Анан заварює зелений чай і … Кондоліза Райс, посперечавшись з Бушем-молодшим на 2-ві нафтові вишки в Іраку натягує на свою афроамериканську голову 5-ть виробів новояворівської фабрики "Perfect". Саунд: Лорак Ані "3-ри звичних слова".

- В.В. (войовничо і мужньо): Тому коло (недоторканності) треба розривати. Однозначно розрив цього кола треба починати з себе. 1-й крок – позбавлення цнотливості з депутатів. 2-й крок – з інших посадових осіб. Однакові для всіх правила гри зрівняють з грунтом бажання бізнесменів йти в депутати. Це не суперечить тезі всенароднообраного президента про відмежування влади від бізнесу.

- В.В (у науковому стилі): Відповідні поправки до Конституції та до закону про статус народного депутата повинні прийняти депутати наступного скликання ВРУ. Якщо ж ВРУ VI-го скликання не скасує депутатську недоторканість, то НУНС організує загальноукраїнський референдум. Хоча, я не знаю усіх думок "Нашої України. Саунд: Елвіс "Can't Help Falling In Love".

- Панянки кидають д'горі капелюшки та різні фінтіклюшки. Гримить салют та гарнізонний оркестри під керівництвом лауреата Вагнерівської премії Хризантема Тюлп………………………………………………………………………………………

Соррі за незначні технічні негаразди. Обірвалась плівка і доки механік шукає клей, Ви можете намилуватись картиною Вінсента Ван Гога "Татусь Тангі".



ІА "Вголос": НОВИНИ