Сьогодні прес служба Львівського обкому СПУ надіслала ЗМІ заяву, яку подаємо повнотекстово:

«Заява Львівського обласного комітету СПУ

Останнім часом член політради СПУ, народний депутат України Й. Вінський розгорнув активну діяльність по дискредитації лідера партії, його товаришів з соціалістичної фракції в Верховній Раді України. У його виступах на центральних телевізійних каналах лунають заяви про те, що ним особисто та його товаришами буде ініціюватись питання на з’їзді щодо відставки Голови партії Олександра Мороза.

Черговий раз нагадуючи про себе Й. Вінський, ставить за мету внести розкол в лавах СПУ та шукає оптимальний для себе шлях виходу з лав партії та фракції СПУ.

Вважаємо, що Політрада та Політвиконком повинні негайно розглянути питання та дати політичну оцінку щодо антипартійної діяльності Й. Вінського. Також ми розраховуємо на адекватні дії з боку Центральної Контрольної Комісії, зволікання цього питання є неприпустимим. Ми знаємо які політичні угрупування стоять за Й. Вінським та мета його діяльності.

Ще раз висловлюємо підтримку діяльності керівництва партії на чолі з Олександром Олександровичем Морозом і надалі будемо робити все, щоб в наших рядах була єдність та виконувались рішення XII з’їзду СПУ, програма та статут партії.


За доручення Львівського обласного комітету,
Перший секретар ЛОК СПУ Є . Таліпов.»



ІА "Вголос": НОВИНИ