За його результатами, «Українські отамани» потрапили в групу «А», де зустрінуться з командами «Куба Домадорес», «Алжирські пустельні яструби» та «Китайські дракони».

«Із групи виходить у наступний раунд змагань дві команди. «Отаманам» до снаги обійти китайців та алжирців, – розповів «Вголосу» тренер української команди у WSB Роман Семенишин. – Хоча, зараз ще не відомий склад «Отаманів» на наступний сезон. Якщо брати попередній склад, то ми мали би виходити із групи. Кубинці, звісно, є фаворитами не тільки групи, а й усього турніру загалом».

У минулому сезоні у WSB розігрувалися путівки на Олімпіаду. Жоден український боксер у цьому турнірі не зміг кваліфікуватися на Ігри. У наступному сезоні WSB уже не буде трампліном на Олімпіаду в Бразилію.

Крім того, у Всесвітній серії боксу команди у новому сезоні проводитимуть менше боїв.

«Тепер у групі потрібно провести за півроку 6 поєдинків. А це набагато легше зробити, ніж провести 10 боїв, як було у минулому сезоні. Раніше ж було 6 команд у групі. Тепер буде більше часу на якісну підготовку», – каже Роман Семенишин.        

Всього участь у турнірі візьмуть 16 команд, які поділені на чотири групи. Сіяними стали півфіналісти п'ятого сезону: «Астана Арланс», «Куба Домадорес», «Мехіко Гурерос» і збірна Росії. Ці команди розділили на груповій стадії по різних кошиках.

Нагадаємо, боксери «Астана Арланс» стали переможцями п'ятого сезону WSB, перемігши у фіналі суперників з «Куба Домадорес».

Повністю склад усіх груп виглядає так:

Группа «A»: «Cuba Domadores», «Algeria Desert Hawks», «Ukraine Otamans», «China Dragons»;

Группа «B»: «Mexico Guerreros», «USA Knockouts», «Morocco Atlas Lions», «British Lionhearts»;

Группа «C»: «Russian Boxing Team», «Rafako Hussars Poland», «Argentina Condors», «Caciques de Venezuela»;

Группа «D»: «Astana Arlans Kazakhstan», «Uzbekistan Team», «Azerbaijan Baku Fires», «Puerto Rico Hurricanes».

ІА "Вголос": НОВИНИ