Так, після затримання працівниками СБУ в.о. керівника управління муніципальної дружини Олега Політила Садовий подякував працівникам СБУ за викриття злочину.

«Міська влада вдячна слідчим органам за виявлення фактів корупції. Якщо вина підозрюваного буде доведена, він має бути суворо покараний. Це має стати прикладом для інших. Людям, що працюють на свою кишеню, а не для громади міста, місце не в органах місцевої влади, а за гратами», – сказав міський голова Львова.

У зв’язку із цим Вголос пропонує вдячному меру також подякувати і багатьом іншим людям та організаціям, які намагаються допомогти йому діяти у рамках закону.

Насамперед пропонуємо подякувати Контрольно-ревізійному управлінню, яке часто викриває нецільове використання коштів міською владою та втрати доходів міського бюджету. Також УБОЗу, який за одним з таких фактів 7 червня 2010 року порушив кримінальну справу відносно першого заступника міського голови Львова Олега Синютки. Правоохоронці виявили факт нецільове використання коштів віце-мером з міського бюджету у сумі 8 мільйонів 681 тисяча 617 гривень.

Не можна без подяки залишити і Галицький районний суд міста Львова, який 5 серпня виніс постанову про відхилення скарги захисника Синютки про порушення кримінальної справи.

Варто також згадати про невтомного борця з тарифами на послуги ЖКГ та іншими оборудками міської влади депутата Львівської міськради Теодора Дяківа. Саме за його підказкою Контрольно-ревізійний відділ Львова у березні цього року встановив незаконну приватизацію партійних офісів, через що міська казна недоотримала понад 2 млн. гривень.

Допомагають Андрію Садовому жити за законом і народні депутати. Народний депутат України Володимир Пилипенко, який пильно відстежує діяльність львівської влади, у березні цього року звернувся до Генеральної прокуратури України з проханням перевірити причетність чиновників львівської міської ради та особисто мера Львова Андрія Садового до фінансових махінацій під час підготовки Львова до проведення фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012.

Окрему подяку львівський мер мав би висловити головному редактору газети «Ратуша» Миколі Савельєву, який ціною власного здоров’я не дав перетворити комунальну газету на інформаційний листок, розповів всій Україні про діяльність мера Львова та постійно бореться з наклепами мера у суді.

Цей список, звичайно, можна продовжити, але наразі очікуємо подяк від міського голови Львова принаймні названим особам та організаціям.

Р.S. Зі своєї сторони Вголос, який послідовно намагається викривати недоліки міської влади Львова та особисто мера, готовий залишитися без такої подяки зі сторони міського голови. Нехай сприймає нашу критику як гуманітарну допомогу.

ІА "Вголос": НОВИНИ