Нагадаємо, «класичне» дербі завершилося на користь столичної команди. Єдиний гол на 32-й хвилині забив Шепелєв, який скористався помилкою Хочолави.   

У цілому, мені сподобався результат, – заявив Ващук у розмові із «Вголосом». – Це візитівка усього українського футболу – пара команд, які між собою завжди б’ються, показують класний футбол. Хтось сьогодні сильніший, хтось – слабший, але перемагає той, хто цього більше хоче. Було помітно, що в цій грі «Динамо» більше хотіло перемогти. Хацкевичу вдалося добре налаштувати підопічних.

Тож, «гірникам» невистачило бажання?

Саме так… На матч потрібно налаштовуватися із перших секунд. Не можливо налаштуватися на гру упродовж гри. Такі моменти бувають. «Барселона» також не змогла налаштуватися в Лізі чемпіонів.

Як гадаєте, відсутність Євгена Хачеріді впливає на якість гри «Динамо» в захисті?

Я узагалі не зауважив, що його не вистачає. Хачеріді класний футболіст, але його не можна сказати, що відсутність суттєво впливає на якість гри «Динамо».

Як оціните шанси «Динамо» наздогнати «Шахтар» в турнірній таблиці?

Кияни наблизилися, інтрига загострилася і це чудово. Від цього виграє футбол. Але наздогнати «Шахтар» буде дуже важко. «Гірники» розберуться в причинах поразки і їх не повторюватимуть.

Олег Петренко, «Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ