Відповідно до електронної декларації Довгого, вартість картин, статуй і годинників на момент придбання у декларації не вказано. Також Довгий задекларував скульптуру «Жінка на колесах» (бронза, дерево), рушницю Merkel 12 калібру, телевізор, акустичну систему, музичний центр, велотренажер і бігову доріжку.

Його дружина Катерина Горіна задекларувала підвіску Merbella Luxury Collection, перстень, кулон з білого золота та з діамантами, хрестик з діамантами, кільце Cartier і годинник Rolex.

Також Довгий має готівкою $1,5 млн , 35 тис. англійських фунтів, 100 тис. євро і 1,7 млн гривень. Водночас дружина задекларувала 400 тисяч євро готівкою.

Крім того, довгий володіє 100% корпоративних прав приватного підприємства «КВ Менеджмент» (вартість – 15 млн гривень).

Депутат є кінцевим бенефіціаром ТОВ «Житлопромінвест», ТОВ «Житлобудінвест», ТОВ «Житомиржитлобуд», ТОВ «ІБК ГРУП», ТОВ «Комерційна власність», приватного акціонерного товариства «Завод радіоапаратури», ТОВ «Авальний-Т», ТОВ «Печерський-Т», ТОВ «Садовий-Т», ТОВ «Коцюбинське-Т». А також ТОВ «Технологічний парк «Українські інформаційно-телекомунікаційні технології», ТОВ «Інвест Продакшн Систем», ТОВ «Інвестагро Технологія», ТОВ «Сучасні біопродукти», ТОВ «ТПК-Електронікс», ТОВ «Медичний центр Достомед», ТОВ «Денон», ТОВ «Топаз-Сервіс». Крім того, Довгий володіє торговими марками «Довгий», «Олесь», «Олесь Довгий» і тими ж назвами англійською.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ