З огляду на електронну декларацію Мельничука, увесь його дохід за 2015 рік склала депутатська зарплата розміром 73 тис.грн.

Разом з тим, нардеп зазначив, що володіє квартирою у Вінниці площею 65,1 кв м і земельною ділянкою у Вінницькій області площею 2 450 кв. м.

До всього, Мельничук має два старенькі автомобілі: Jeep Grand Cherokee 1994 року випуску і ГАЗ 2411 1988 року випуску.

Варто наголосити, що занесення недостовірних даних і навіть помилка в електронній декларації є кримінальним злочином. Проте Мельничук є фігурантом кількох справ, які загрожують довічним ув’язненням, що не заважає йому працювати у ВРУ.

Як відомо, ГПУ завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо нардепа та екс-комбата «Айдар» Сергія Мельничука і п'яти інших осіб. Повідомляють, що їх підозрюють у скоєнні у складі озброєної банди розбійних нападів, викраденні людей, заволодінні транспортним засобом.

3 червня 2015 року народні обранці під час засідання Верховної Ради проголосували за рішення притягнути до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Мельничука. Основна стаття, яку інкримінують екс-комбату «Айдару», - створення злочинної організації.

ІА "Вголос": НОВИНИ