Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив перший заступник правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Король, інформує кореспондент «Вголосу».

Фахівець пояснив, що боржником вважають ту людину, яка має більше ніж 300 грн заборгованості з газу й не сплачує за блакитне паливо понад 3 місяці.

«Таких боржників станом на сьогодні в області налічують близько 20-ти тисяч, але ця цифра є динамічною. Чому? Тому що багато людей оформили субсидії, а ця інформація до «Львівгазу» ще не дійшла. Окрім того, є певна категорія пільговиків, які з 1 липня втратили пільги з оплати комунальних послуг, а довідки про сукупний дохід родини, згідно з яким нині нараховують пільги, ще не донесли до управлінь соціального захисту населення», – пояснив перший заступник правління.

Разом із цим Володимир Король запевнив, що за кількістю розрахунків населення за спожитий газ Львівщина наближається до 100%.

«Основна маса населення, а це – понад 90%, розуміє, що треба сплачувати за газ, і робить це своєчасно», – запевнив перший заступник.

Як писав «Вголос», до кінця року «Львівгаз» безкоштовно встановить у квартирах 8 тисяч лічильників.

ІА "Вголос": НОВИНИ