Експерти онлайн-сервісу замовлення послуг Kabanchik.ua підготували добірку кращих вакансій для передсвяткового заробітку. Майже кожна із них не потребує специфічних професійних навичок. Тому, якщо шукаєте підробітку, сміливо обирайте роботу, яка буде вам до душі.

Доставляйте радість

Що потрібно робити: працювати кур'єром для приватних замовників, виконувати разові завдання (доставляти подарунки, квіти, мандарини та інші речі).

Мінімальна оплата: 80 грн (для Львова). Можна збільшити гонорар, якщо надати додаткові послуги (наприклад, вручити подарунок із привітаннями).

До чого бути готовим: до інтенсивних і частих поїздок, відповідальності  за дорогі речі, істотних витрат на проїзд у громадському транспорті (тут для економії радимо оформити проїзний).

Допомагайте рекламувати

Що потрібно робити: поширювати листівки і флаєри із рекламою товарів і послуг.

Мінімальна оплата: 35 грн / год. Графік роботи – до 5 годин на день. За роботу в «гарячі сезони» зазвичай платять більше.

До чого бути готовим: до роботи на вулиці в будь-яку погоду, близького контакту з людьми, необхідності зберігати доброзичливість та спокій в будь-якій ситуації.

Просувайте бренди й продукти

Що потрібно робити: брати участь в презентаціях, дегустаціях, інших промо-акціях.

Мінімальна оплата: 35 грн / год, вона залежить від складності завдання.

До чого бути готовим: до роботи «на ногах», постійного контакту з великою кількістю людей, збереження спокою та продовження роботи за будь-яких обставин.

Доглядайте за вихованцями

Що потрібно робити: брати на перетримку собак, кішок та інших домашніх улюбленців на період тимчасової відсутності господарів. Доглядати їх та годувати.

Мінімальна оплата: 70 грн / добу. Ближче до новорічних свят — набагато дорожче.

До чого бути готовим: до максимальної відповідальності за життя й здоров'я тварини, організації якісного харчування, гігієни, прогулянок, при необхідності — відвідування ветеринара, грумера.

Стійте в черзі

Що потрібно робити: зайняти та тримати чергу (в держустановах, паспортному столі, в поліклініці, на розпродажі в магазині) доки не прийде замовник.

Мінімальна оплата: 60 ​​грн.

До чого бути готовим: до багатогодинного очікування на вулиці або в тісному приміщенні, до конфліктів, уважного відстеження дотримання іншими учасниками черговості, імовірності застудитися (у сезон вірусів і застуд).

Знаходьте дані

Що потрібно робити: шукати в інтернеті або довідниках потрібну інформацію (контакти, досьє, дані, цифри, джерела), складати збірки або бази.

Мінімальна оплата: 100 грн. Залежить від обсягу та складності роботи.

До чого бути готовим: до кропіткої праці, максимальної зосередженності та постійної перевірки правильності деталей, складнощів із пошуком специфічної інформації.

Набирайте тексти

Що потрібно робити: переводити будь-який текст у електронний формат.

Мінімальна оплата: 50 грн (залежить від обсягу тексту).

До чого бути готовим: до роботи, яка вимагає посидючості, максимальної концентрації уваги, складнощів із набором формул та іншої специфічної інформації.

Транскрибуйте

Що потрібно робити: розшифровувати відео- й аудіофайли, послівно набирати озвучений текст.

Мінімальна оплата: 100 грн (залежить від тривалості, якості запису, чіткості вимови спікера тощо).

До чого бути готовим: до невиразної мови, шумів, неякісних записів, які доведеться уважно слухати та витягати із міксу звуків слова.

Конспектуйте

Що потрібно робити: переписувати конспекти, робити копії для студентів, які пропустили заняття.

Мінімальна оплата: 60 ​​грн / конспект.

До чого бути готовим: до незрозумілого почерку, складної для сприйняття інформації, неграмотності та непослідовності оригінального конспекту (з якого потрібно робити копію).

Пакуйте і сортуйте

Що потрібно робити: упаковувати, фасувати й сортувати подарунки, а також інші товари для продажу або особистого застосування.

Мінімальна оплата: 100 грн, залежно від типу й обсягу роботи.

До чого бути готовим: до кропіткої одноманітної роботи, що вимагає концентрації та акуратності.

Якщо із нашої добірки вам сподобалась цікава ідея для підробітку, радимо шукати замовлення лише на сервісах замовлення послуг. Обирайте ті,  які можуть гарантувати вашу безпеку (страхувати замовлення) та 100% оплату роботи замовником (системами попередньої онлайн-оплати).

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ