via GIPHY

1. Потестити гаджети майбутнього. У Demo:zone фестивалю будуть представлені наукові проекти, стартапи та різноманітні новинки технологій. Ти зможеш пройтися по Startup Alley і протестувати унікальні розробки: роботи, дрони, моноколеса, мобільні додатки, винаходи, що змінять світ та навіть ті, про які ти ще не чув.

2. Захопитися комп’ютерним мистецтвом.  Хочеш побачити, як створюють візуальний перформенс чи інсталяцію або, як змушують рухатися героїв анімації? Ти зможеш поглянути на готові роботи на виставці медіа-арту, а також отримати практичні навички з їх створення. На воркшопах De:coded ми покажемо, як творити справжнє мистецтво за допомогою нових технологій.

3. Затусити і знайти однодумців. 99% стартапів помирають ще на етапі ідеї, бо їх команди утворені з людей, що не поділяють думки один одного. De:coded прагне перезнайомити усіх з усіма, сприяти створенню проектів, до яких би долучалися абсолютно різнобічні особистості. Побачив цікаву ідею - обговори її з тими, хто підтримає твою думку. Скажімо, захоплюєшся екологією і хочеш поділитися своїми міркуваннями на цю тему? Будь ласка. Лаундж зона фестивалю спеціально створена для неформального спілкування.

4. Стати першим у змаганні. Любиш змагатися? Тоді тобі варто піти хоч би на один з наших поєдинків: хакатон AngelHack, перегони Roborace, чемпіонат з програмування Algomania, турнір з відеоігор Cybersport чи інше змагання. Ти зможеш не тільки поборотися за круту винагороду, але й отримати незабутні враження: насолодитися процесом роботи над програмою або, наприклад, відчути себе дитиною, запускаючи власну радіокеровану машинку на наш трек.

5. Ворк хард на воркшопах. Хочеш стати підприємцем, але не знаєш з чого почати? Захоплюєшся наукою чи технологіями, але не в курсі, що з цим робити? Впродовж 3 днів ми будемо розмовляти про пошук команди та перших клієнтів, презентацію перед інвесторами, монетизацію проектів тощо. І, звичайно ж, ми будемо діяти. В результаті - ти представляєш свій проект перед інвесторами та слухаєш думки потенційних покупців.

6. All inclusive для підприємців та науковців.  Хочеш взяти участь у воркшопі та представити свій продукт перед інвесторами? Це легко. Для учасників Startup Validator та Science Works ми оплачуємо дорогу до Львова і назад, проживання, а також харчування.

7. Послухати успішних. Відомі експерти, підприємці та бізнесмени на семінарах розкажуть, де брати ідеї, чому технології - це круто та детально опишуть свій шлях до успіху.

8. Відкрити свої приховані здібності. Тут, ти можеш ризикувати та не боятися робити щось нове та шалене. Наприклад, ти ніколи не брав участі в хакатоні та взагалі вважаєш, що кодити - це не твоє. Аж раптом ти перемагаєш у змаганні та взагалі почуваєш себе, як риба у воді серед програмістів. De:coded дає простір для дій, експериментів та нових спроб. Ти зможеш звільнити приховану натуру у собі.

9. Вийти з власним проектом. Кожна частина нашого фестивалю разом утворює інструмент, що дозволяє тобі придумувати та втілювати круті ідеї. Ти можеш надихнутися проектами з нашої виставки медіа-арту та Expo-зони, отримати практичні навички на семінарах, воркшопах, змаганнях. І нарешті - познайомитися з людьми різних професій та інтересів й створити свій унікальний проект.

10. Побувати в унікальному середовищі.  De:coded - перший фестиваль комп’ютерного мистецтва в Україні, що цьогоріч пройде на найбільшому українському майданчику культурних подій - Львівському палаці мистецтв. Це місце та атмосфера, в якій ти б не опинився в звичайний день, це середовище саморозвитку, брейншторму та відпочинку. Як ще краще можна провести початок літа?

 

ІА "Вголос": НОВИНИ