Суд відправив під варту ще 13 підозрюваних у справі про перестрілку в Броварах Київської області.

Вони заарештовані без права внесення застави за підозрою в замаху на вбивство і бандитизмі, інформує пресцентр Нацполіції.

На цей час усім затриманим чоловікам оголошено про підозру у скоєння злочину, передбаченого ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Також 12 особам оголошено про підозру у замаху на умисне вбивство (ст. 15 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Зокрема столичний суд обрав запобіжний захід 4 особам у вигляді арешту строком на 60 діб без права внесення застави. Одному фігуранту перестрілки – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 630 тисяч 300 гривень, ще одному – цілодобовий домашній арешт.

Згодом суд обрав запобіжний захід ще 4 особам, у тому числі організатору на прізвисько «Журавель» або «Віха», обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Також одному підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 840 тисяч гривень.

Як відомо, 2 червня поліція Київської області затримала ще 13 учасників перестрілки в Броварах.

1 червня суд відправив під варту 20 учасників перестрілки в Броварах, двом особа суд заочно оголосив про підозру.

Нагадаємо, вранці 29 травня на вулицях Броварів біля Києва сталася перестрілка, з травматичної зброї було поранено трьох людей. У бійці з стріляниною брали участь 67 осіб. Причина інциденту - конфлікт через розподіл пасажиропотоку між перевізниками.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ