Відомий астролог Владислав Росс розповів, яким буде 2021-й рік у порівнянні із 2020-м.

Про це він розказав у коментарі для ІА «Вголос».

«Ще десять років тому я передбачав, що в Україні розпочнеться «китайське чудо» при входженні Юпітера і Сатурна, двох найбільших планет у Сонячній системі, в знак Водолія. Водолій – це знак майбутнього. Це реформи, зміни оточуючого світу, відхід матеріалізму і прихід глобальних новацій. З часом ми будемо колонізовувати Марс і Місяць, відправляти ракети в космос і в нас з’являться гіперлупи. Стане реально дістатись від Києва до Одеси всього за 10 хвилин. Тобто, саме на території водолія, а це вся східноєвропейська рівнина, будуть відбуватись дуже великі зміни», - пояснив Владислав Росс.

«Крім того, в Україні станеться дуже великий фінансовий підйом, особливо у другій половині року. 24 серпня «ввімкнеться» солярний гороскоп України і тоді до кінця року в Україну зайдуть дуже хороші інвестиції. У нас буде фінансовий «бум»: розпочнеться продаж землі, гривня почне укріплюватись і я очікую, що люди почнуть відчувати, що вони живуть в іншій країні. Це станеться при входженні Юпітера у знак тельця. Цей знак григоріально пов’язаний з Україною. Це відбудеться у 2024-му році, коли Юпітер означатиме велике щастя і можливості. Наступний рік – це якраз рік металевого бика або тельця. Україна в такі роки завжди піднімається, стабілізується і розпочинається економічний ріст. Тому 2021-й рік буде набагато кращим і приємнішим, ніж 2020-й», - додав він.

Читайте більше інформації у статті «Крах Путіна, «перевірка» Зеленського, кінець війни: відомі астрологи зробили прогноз на 2021-й»

ІА "Вголос": НОВИНИ