На виборах 31 березня українці мають обрати того, хто любить свою країну. Вони повинні обрати українського націоналіста – Руслана Кошулинського. Тому що для нього, як і для всіх нас, – Україна понад усе.

Про це у неділю, 24 березня, під час Віча гідності у Львові заявив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Він зазначив, що Хмельницький є справжнім бандерівським краєм, хоч і знаходиться за Збручем. І у 2015 році хмельничани це довели. «Хмельничани показали, що «не ведуться» на рейтинги, корупцію чи маніпуляції з рейтингами. Вони прийшли на вибори і проголосували за українських націоналістів», - розповів Симчишин про день, коли його обрали мером міста.

Та додав, що протягом цих 3,5 років Хмельницький змінився - тепер це успішне місто, яке стає кращим щодня. «Зараз будуємо і добудовуємо 12 навчальних закладів. Ремонтуємо дороги, будуємо спортивну інфраструктуру. У Хмельницькому маємо найнижчі тарифи. Робимо все, аби місто було комфортним для хмельничан», - наголосив він.

Та додав: «Мене запитують: «У чому секрет успіху? Який рецепт ваших змін?».  Я говорю: «Все дуже просто: ми українські націоналісти. А це люди, які люблять свій дім, вулицю, місто і свою Україну».

Олександр Симчишин також наголосив, що коли 31 березня українці робитимуть вибір на наступні 5 років для нашої України, повинні зробити так само, як у 2015 році зробили хмельничани. «Ми повинні обрати того, хто любить. Ми повинні обрати українського націоналіста – Руслана Кошулинського. Тому що для нього, як і для всіх нас, – Україна понад усе. І я впевнений: ми з вами 31 березня зробимо правильний вибір», - резюмував мер Хмельницького.

Як писав «Вголос», «За чисті вибори»: у Львові розпочалось масштабне Віче гідності (онлайн).

Під час віча Руслан Кошулинський зазначив, що «Маємо творити свою Україну».

ІА "Вголос": НОВИНИ