[media=132914,132915,132916] 

Про це повідомляє прес-служба ГО "Розвиток громади".

"Цього разу, завдяки небайдужим людям та благодійникам вдалось придбати памперси, пеленки, побутову хімію, ліки, продукти (м’ясо, рибу, овочі, молочну продукцію, крупи, консерви і т.д.), посуд на кухню, електрочайник, сковорідку, одяг та ще багато інших речей побутового використання.

Окрім благодійних внесків, чимало добровольців самостійно приносили у наш офіс порошки, миючі засоби та засоби особистої гігієни. А ще отримали велику партію допомоги з Італії від донорів (які проявили ініціативу опікуватись Хоспісом на постійній основі): продукти, солодощі, соки, побутова хімія, памперси тощо. Усі ці надходження були також передані в хоспіс", - повідомляють активісти.

Окрім матеріальної допомоги активісти традиційно спілкувались з мешканцями закладу, намагались підтримати їх та продемонструвати, що про них пам’ятають та дбають.

"Не обійшлося й без частувань різноманітними смаколиками та фруктами, - кажуть у "Розвитку громади". - А Дует «ВлаТар» подарував та одразу застелив у кімнаті відпочинку м’який килим. А вже сьогодні, 14 вересня, з різноманітною допомогою відправляємось у Роздільський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків".

ІА "Вголос": НОВИНИ