Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

«Протягом поточної доби, з 7 до 18 години, російські окупаційні війська 15 разів порушили режим припинення вогню...У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення щодо вогневого впливу на супротивника з метою змусити його припинити обстріл. Під час ведення бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення», - йдеться у зведенні.

Як наголошується в повідомленні, бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, при цьому п'ять разів застосували озброєння, заборонене Мінських домовленостями.

«Протягом дня наші позиції обстріляли із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Березове, Старогнатівка, Гранітне, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине. Позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Чермалик та Водяне російські окупаційні війська обстрілювали з мінометів 82-го калібру. Опорний пункт поблизу Кримського обстріляли з мінометів калібру 120 мм. Ще по одній позиції наших військ неподалік Чермалика ворог вів вогонь із мінометів обох калібрів», - повідомляється у звіті.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ