[media=132951,132952] 

Про це кореспондентові «Вголосу» повідомив Костянтин Баранюк, провідний фахівець управління транспорту ЛМР.

«Забіг проходитиме за маршрутом: просп. Свободи - пл. Різні - просп. Чорновола - вул. Липинського - і у зворотноьому напрямку. У зв’язку з цим, деякий громадський транспорт частково змінить свій маршрут. Зокрема, до 12.00, автобуси №3а, 5а і 47а курсуватимуть до пл. Галицької, 6а - до церкви Анни, а ті, що виїжджали на пр. Свободи з вул. Дорошенка, направлятимуться через вул. Коперника на пл. Галицьку».

Олександр Бобрицький, організатор Чемпіонату України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів розповів, як відбуватимуться змагання, та скільки людей візьмуть у них участь. «У Львові 16 вересня відбуватиметься Чемпіонат, який ми вже звикли проводити кожного року. Старт і фініш буде біля оперного театру, тож наші спортсмени робитимуть своєрідне кільце навколо центру міста. Минулого року до забігу приєдналося 217 людей, а цього – 1000. Ми дуже раді, що кожного разу все більше людей починають займатися спортом та цікавитися заходами, які пропагують здоровий спосіб життя».

Організатори зазначають, що кожен фінішер дистанції отримає медаль з унікальним дизайном. Всі охочі взяти участь в змаганнях повинні пройти реєстрацію, яка можлива в режимі on-line.

ІА "Вголос": НОВИНИ