Про це військово-політичний оглядач Олександр Коваленко пише на сайті «Інформаційного опору», передає «Сегодня».

«Для зниження ризиків переходу влади не в ті руки, Асланбек Андарбековіч Дудаєв (якщо хто ще не в курсі, він же Владик Сурков) вирішив вдатися до послуг перевіреної часом гвардії в особі «кадировців», – пише військовий експерт.

За його словами, чеченські найманці повернуться на окуповану частину Донбасу, щоб відбити у ФСБ бажання «видавити» помічника президента РФ Владислава Суркова.

«Причому ставка зроблена в даному випадку вірна. Як відомо, у Кадирова і ФСБ багаторічна, можна сказати, генетична особиста неприязнь, а саму структуру просто не пускають на територію Чечні. Присутні в республіці «феси» знаходяться там на пташиних правах. У свою чергу , у Суркова є повний доступ «до тіла», – продовжує оглядач.

 

На його думку, Сурков пішов ва-банк і вирішив значно підвищити ставки в протистоянні з ФСБ, що зайвий раз демонструє запеклість боротьби за владу і вплив, як в регіоні, так і в очах Путіна.

«Так що відповідь на питання «який буде наступний хід ГРУ», я отримав, а тому, заварюємо чашечку чаю «​​Бесіда» і чекаємо відповідь від ФСБ», – резюмував Олександр Коваленко.

ІА "Вголос": НОВИНИ