Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Нагадаємо, волинські депутати заявили про факт порушення земельного законодавства. Йдеться про схему у Шацькому районі Волинської області, завдяки якій через підставних осіб земельні ділянки площею понад 30 га, які знаходяться в районі озера Світязь, опинилися у приватній власності однієї людини, мешканця Львівської області.

На звернення обранців громади відреагували у Генпрокуратурі. Так, до Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру надіслали листи з пропозицією повідомити про встановлені порушення вимог чинного законодавства при відведенні земельних ділянок, які перебували у державній власності.

«Після отримання інформації від уповноважених органів, за наявності підстав, буде вирішено питання про вжиття інших заходів щодо захисту інтересів держави», - повідомила облраду заступник Генерального прокурора Анжела Стрижевська.

ІА "Вголос": НОВИНИ