Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У чоловіка часткова ампутація передпліччя, політравма та травматичний шок. Його ім'я досі невідоме.

Ще один потерпілий – курсант – з переломами обох ніг перебуває у військовому шпиталі.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі на Фонтанській дорозі автомобіль BMW на швидкості зіткнувся з іншою машиною та вилетів на тротуар, збивши пішоходів. Повідомлялося, що троє людей загинули, четверо - отримали травми. Пізніше з'ясувалося, що загиблих в аварії тільки двоє: оголошена загиблою людина перебуває у важкому стані.

Згодом ЗМІ повідомили, що винуватець аварії - постійний учасник вуличних перегонів.  На місці ДТП над ним ледь не вчинили самосуд - чоловік потрапив до лікарні.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на ГУ Нацполіції в Одеській області, водій BMW раніше уже потрапляв у схоже ДТП – весною 2017 року на Південній залізниці в Одесі він влетів у зупинку громадського транспорту у результаті зіткнення з Toyota Yaris. 

«Але, на щастя, на зупинці не було людей. У результаті пошкодженими виявилися лише трансопртні засоби», - заявили у поліції.

«Його BMW мчав зі швидкістю близько 200 км/год, хоча в поліцейському протоколі зазначено, що швидкість авто не перевищувала 60 км/год.

Назустріч порушнику тоді пішли і в Суворовському районному суді, закривши справу про адміністративне правопорушення суто з формальних підстав – у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи терміну накладення адміністративного стягнення», – розповіли у відомстві.

«Водій-порушник залишився безкарним і продовжував систематично порушувати правила дорожнього руху, більше того, постійно брав участь у нелегальних автоперегонах вулицями Одеси», – наголосили у поліції.

9 вересня прокуратура повідомила про підозру винуватцю ДТП в Одесі.

ІА "Вголос": НОВИНИ