Відповідне відео з’явилося у мережі.

На ролику видно, як Скабєєва для пропагандистів знімає сюжет з Лондона, що стосується нового витку у справі отруєння Скрипалів, пише 24 канал

Пропагандистка завітала у лондонський City Stay Нotel, де, за версією британської поліції, проживали офіцери ГРУ РФ Олександр Петров і Руслан Боширов, що є головними підозрюваними у замаху на Скрипалів.

Працівники закладу, побачивши росіянку, одразу вказали їй на двері. Як наголосили вони, у готелі знімати заборонено, бо це приватна власність.

"Ви не можете тут знімати без спецдозволу, це приватна власність, всі номери зайнято. У нас немає інформації для вас, телефонуйте в міську поліцію", – говорять на кадрах співробітники готелю.

Крім того, англійці не повелися на її провокативні питання. Зокрема, вони відповіли, що нормально ставляться до росіян і немає причин, щоб було інакше.

А наприкінці ролика показано, як Скабєєва виїжджає з готелю та під час розмови зі своїм колегою у Москві зазначає, що їй навіть не повернули наперед заплачені за бронювання 60 фунтів (понад 2200 гривень).

Нагадаємо, екс-співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичним газом у власному будинку в Британії.

Британська розвідка вважає, що нервово-паралітична речовина «Новічок» виготовлена на російській військовій дослідницькій базі у Саратовській області.

Ситуація навколо отруєння Сергія і Юлію Скрипалів призвела до дипломатичного конфлікту між Британією і Росією. У зв’язку з цим прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей оголосила про вислання 23 російських дипломатів. Зараз низка країн, включаючи Україну, вирішили видворити російських дипломатів у зв'язку з отруєнням колишнього російського розвідника Скрипаля та його доньки.

Через цю справу США наклали на РФ новий пакет санкцій.

 


 

ІА "Вголос": НОВИНИ