Про це пише Європейська правда із посиланням на CNN.

«Вони хотіли, щоб на цій сцені у нас був боксерський поєдинок. У нас була чудова зустріч. Ми говорили про Україну, ми говорили про Сирію. Ми говорили про захист Ізраїлю. Ми говорили про багато чудових речей. Але вони сказали, що це було жахливо. Я сказав: «Що було жахливо? У нас була чудова зустріч», - сказав американський президент.

Зустріч між Трампом і Путіним у липні була закритою, один на один з одним перекладачем на лідера, тож досі невідомо, що конкретно обговорювалося.

Трамп заявляє, що не розглядає питання зняття санкцій з Росії і міг би почати обдумувати це питання лише у випадку кроків назустріч з боку російської сторони.

Нагадаємо, 16 липня у Гельсінкі (Фінляндія) відбулася зустріч президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним.

Після спілкування з Путіним Трамп наголосив, що взаємовідносини між США та Росією були найгіршими з можливих, однак зустріч це змінила.

Згодом президент США заявив, що сподівається на ще одну зустріч з російським колегою Владіміром Путіним для реалізації питань, які вони обговорювали в Гельсінкі.

ІА "Вголос": НОВИНИ