Про це повідомив посол України у Франції Олег Шамшур.

«Глибоко розчарований рішенням суду щодо т.зв. репрезентативного центру «ДНР» у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності «представництва» терористичної «ДНР» у Франції нарешті має бути покладено край», - написав дипломат у своєму Twitter.

Як пише Українська правда, глава так званого «представництва» Юбер Файяр на своїй сторінці у Facebook назвав рішення «великою перемогою Донецької народної республіки».

«Французьке правосуддя відхилило всі прохання державного прокурора. Таким чином «представництво ДНР» у Франції визнається і підкріплюється», - написав він.

Нагадаємо, у французькому місті Марсель 25 вересня 2017 року відбулося відкриття так званого «представництва «ДНР».  Його зареєстрували в статусі громадського об’єднання, що не вимагає попереднього дозволу.

У відповідь Франція заявила, що ніколи не визнавала так звану «ДНР» та не має двосторонніх контактів із псевдореспублікою.

Прокурор Франції звернувся до прокуратури округу Екс-ан-Прованс із позовом щодо судової ліквідації так званого «представництва ДНР».

ІА "Вголос": НОВИНИ