[media=133150,133151,133152,133153,133154,133155] 

Зранку 6 вересня на Хрещатику натовп підлітків з ножем напав на компанію представників ЛГБТ. Про це повідомляє «Інформатор».

Компанія молодих людей, представники ЛГБТ-спільноти, поверталися з нічного клубу. До них підійшли кілька підлітків, хлопців і дівчат, які почали агресивно висловлюватися про зовнішність хлопців та їх одяг з огляду на їхню нетрадиційну орієнтацію.

Між молодими людьми спочатку почалася словесна перепалка, яка згодом переросла в бійку. Під час бійки один з підлітків дістав кишеньковий ніж і тричі вдарив представника ЛГБТ в область серця.

«Ми сиділи на лавці, відпочивали, хотіли вже йти додому, але до нас причепилися хлопці нібито через те, що ми виглядаємо дуже яскраво. Не сподобалися наші штани, почали говорили, що ми вдягаємося у секонд-хенді. Потім один із них сказав, що не за таких стояв на Майдані», — коментують очевидці.

Підлітки відібрали у потерпілого мобільний телефон та викинули його в кущі. Після цього компанія сіла на лавочці неподалік від місця події і почала розпивати алкогольні напої. Побачивши поліцію, нападники почали поспіхом викидати речові докази.

«Під час затримання і очікування слідчо-оперативної групи, затримані підлітки вели себе неадекватно – влаштували істерику, матюкалися і кричали, що вони нікого не чіпали», — повідомляє видання.

ІА "Вголос": НОВИНИ