«Правда. Розслідування» – наш флагманський проект. Це вже третій сезон, і тем для дослідження стає ще більше. У вересні стартуємо з серії вражаючих соціальних розслідувань. Журналісти проекту отримали докази процвітання секс-туризму у Львові, дізналися, як працює ринок оренди житла зсередини, і за що ми платимо ріелторам, довели, що заборона продажу алкоголю у Львові – чергова фікція від чиновників. Я переконана, що нам вдасться бути цікавими для наших глядачів, бо деякі епізоди шокували навіть нас», - розповідає головний редактор НТА Наталія Струк.

«Наші нові розслідування про те, що близьке кожному із нас, така собі корупція на місцях, де вживані трамваї купують втридорога за кредитні кошти, які сплачуватимуть ваші діти і внуки, де незаконний продаж алкоголю уночі «пильнувати» правоохоронцям допомагають із Ратуші, а за кожним новим великим інфраструктурним проектом ховається кумівство та корупція. Але не лише соціальні теми: ми й далі пильно стежимо за деклараціями чиновників, депутатів та суддів», - додає автор і ведуча проекту Катерина Широкопояс.

Перший епізод програми буде в ефірі вже цього четверга - 6 вересня, програма змінила час виходу – тепер стартує о 19.45 год.

Довідка: Програма «Правда, Розслідування» виходить в ефір з березня 2017 року. За час роботи проекту в ефір вийшло 40 унікальних розслідувань. У травні 2018-го програма отримала нагороду на конкурсі «Честь професії».

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ