Про це написала жителька міста Валентина Бикова.

В окупованому місті на кладовищі «Донецьке море» закінчилися місця, тому «видатних постатей ДНР» хоронять через дорогу в посадці.

«Куромаршала утилізували на одному гектарі з Моторолою і Гіві? А де цей гектар знаходиться, знаєте? Є в нашій шахтарській столиці таке кладовище – «Донецьке море». Старе, але «престижне», бо в межах міста і з шикарним краєвидом. Ховати там перестали ще до війни - для могил не залишилося місця, хіба що на заздалегідь викуплених ділянках. Але організатори Новоросії підійшли до цього креативно», - написала жінка.

За її словами, через дорогу від центрального входу на кладовище, в лісопосадці, розташована санітарна зона.

«Алея слави» лідерів донецьких терористів

«Туди звалювали засохлі гілки, опале листя, зів'ялі квіти, порожні пляшки, зім'яті пластикові стаканчики, інше сміття, яке донеччани прибирали з могил. Там же знаходився вуличний туалет типу очко на дві дірки, у будь-який час року художньо декорований використаним папером. І неподалік, як бонус - кладовище домашніх тварин», - додала користувачка.

За її словами, 19 жовтня 2016 року там поховали Моторолу.

«Його першим закопали там, де до війни був смітник із туалетом. Як то кажуть, собаці - собаче кладовище. Ну а потім - пішло-поїхало! Туди ж 2017-го підселили Ґіві, а тепер - і Захара. І справді, не ховати ж це біосміття там, де лежать адекватні люди?», - додала вона.

Нагадаємо, 31 серпня російські ЗМІ повідомили про загибель Олександра Захарченка у центрі Донецька у ресторані «Сєпар».

Згодом СБУ підтвердила інформацію про загибель Захарченка у Донецьку. Також з'явилися перші фото та відео з місця вбивства.

Глава РФ Володимир Путін звинуватив у вбивстві Україну. Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу за статтею про «міжнародний тероризм».

Водночас в МЗС України заявили, що швидка реакція МЗС РФ щодо вбивства Олександра Захарченка виказує російські спроби прикрити маріонеток, яких підтримує Кремль.

ІА "Вголос": НОВИНИ