Про це він заявив під час апаратної наради в ОДА сьогодні, 4 вересня, пише «4 студія».

Також він доручив своєму чиновнику, директору департаменту ЖКГ Назарію Романчуку, підготувати офіційного листа меру Львова Андрію Садовому щодо вивезення сміття з міста.

Очільник Львівщини наголосив, що «якщо не буде припинене блокування перевантажувальної станції «Північна», а також передане на баланс ОДА ЛКП «Львівспецкомунтранс», то обласна державна адміністрація поверне місту Львову функції із вивозу ТПВ з міста Львова».

«Я не розумію, чому прийнято рішення закрити перевантажувальну станцію. Мені повідомили перевізники, що за  вчора, станом на ранок 4 вересня, там накопичилася велика кількість відходів», – зазначив Синютка. - Я не розумію, чому місто знову йде на те, щоб блокувати вивіз сміття з міста Львова? Почалась нова виборча компанія, чи що?!»

Він також додав, що комусь, мабуть, «не подобається те, що перестали розкрадатись гроші на смітті, які йшли невідомо у які кишені».

Зазначимо, учора у Львові, на вул. Північній, 1, ЛКП «Муніципальна варта» встановило шлагбаум, щоб припинити завіз сміття на цю територію.

ІА "Вголос": НОВИНИ